hamileyiiiimm..

strawberies

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2009
13
0
52
hamile olduğumu dün öğrendim.kan testi yapıldı dün beta hcg değerim:556.9 , 4+2 haftalık hamişim:ecrin_bebek: drum ikiz olma ihtimali var diyor.beta hcg değerim 2 kat fazlaymış.dün keseyi göremedi dr.eğer sağlıklı bi gebelikse perşembeye kese oluşmuş olur dedi.inşallah oluşur kese..

tebrikler canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasp etsin inşaallah
Rabb'im bizede nasip etsin tez zmanda

aminnnnn

hamile olduğumu dün öğrendim.kan testi yapıldı dün beta hcg değerim:556.9 , 4+2 haftalık hamişim:ecrin_bebek: drum ikiz olma ihtimali var diyor.beta hcg değerim 2 kat fazlaymış.dün keseyi göremedi dr.eğer sağlıklı bi gebelikse perşembeye kese oluşmuş olur dedi.inşallah oluşur kese..

canım hayırlı olsun bende 23 aralıkta öğrendim hamile olduğumu son adet tarihin ne zamandı benim 24 kasım

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
ben de 6 haftalık hamileyim öğreneli bir haftayı gecti, dr 15 gün sonra kalp seslerini duyabilceğimizi söyledi çok heyecanlıyım

tebrikler.darısı bizlere.sizin adınıza gerçekten çok sevindim ve heyacanladım.allah sağlıklı sıhhatlı buyumelerini nasip etsin

Benimde son adet tarihim 25 kasım perşembe 490,2 çıktı beta değeri dün tekrar yaptırdık 3257 çıktı dün sadece kese göründü 2 hafta sonra kalp atışlarını duyarız dedi ama kaç haftalık olduğunu sölemedi

X