- 28 Ekim 2019
- 127
- 121
- 18
- Konu Sahibi Yol perisi
-
Selam kızlar,reglmin olmasına tam 6 gün var,bugün erken testlerden yaptımm cuma günüde doktora gidicem,sizce hamilemeyimmmm
Selam kızlar,reglmin olmasına tam 6 gün var,bugün erken testlerden yaptımm cuma günüde doktora gidicem,sizce hamilemeyimmmm
Çok teşekkür ederimm,Allahım sağlıklı bi gebelik hayırlı evlat nasip etsinEvet hamilesiiinn hayırlı olsun gözünüz aydın olsunn
Yazdan bu yana,ilk defa ovulasyon testi ile denedik iyi ki var o testNe kadardır istiyordunuzz
Çok teşekkür ederimm,Allahım sağlıklı bi gebelik hayırlı evlat nasip etsinyine de gidicem cuma günü doktora ilk gebeliğim çok heycanlıyım
Yazdan bu yana,ilk defa ovulasyon testi ile denedik iyi ki var o test❤
Canım yarın bende alıcam ovulasyon testiYazdan bu yana,ilk defa ovulasyon testi ile denedik iyi ki var o test❤
Predictor hamilelik testi,ovulasyonda miratect allahım isteyen herkese nasip etsin,bugün ara ara kasılmalarım oldu umarım normaldir..Hayırlı olsun
Hangi marka testiniz?
Predictor hamilelik testi,ovulasyonda miratect allahım isteyen herkese nasip etsin,bugün ara ara kasılmalarım oldu umarım normaldir..
Öncelikle Hayırlı olsun, ben de yaklaşık iki senedir hiçbir sorun olmamasına rağmen hamile kalamayanlardanım. Perşembe hsg çektireceğim, ama sonrasında yumurtlama takibi ya da ovülasyon testi düşünüyorum.Yazdan bu yana,ilk defa ovulasyon testi ile denedik iyi ki var o test❤
Trioitlerine baktırdın mııı benim haşimato çıktı o önemliymiş bu dönemde..Allah hepimize nasip etsin inşallah..miratech kullandımCanım yarın bende alıcam ovulasyon testihangi marka kullandın hayırlı olsun bu arada Allah bana da nasip eder bu ay inşallah. Bugün rahim filmi çekildim çok şükür tüplerim de açık denemelere devam
Kesinlikle..kesin kullanın ve hep aynı saatte yapın testleri atmayın bi öncki güne göre anlarsınızÖncelikle Hayırlı olsun, ben de yaklaşık iki senedir hiçbir sorun olmamasına rağmen hamile kalamayanlardanım. Perşembe hsg çektireceğim, ama sonrasında yumurtlama takibi ya da ovülasyon testi düşünüyorum.
Gerçekten işe yarıyor mu ovülasyon testleri?Yani yumurtanın çatladığını vs gösterebiliyor mu?
Allah isteyen herkese sağlıklı sıhatli hayırlı gebelik nasip etsin,eksikliğini göstermesin rabbim..Kesinlikle..kesin kullanın ve hep aynı saatte yapın testleri atmayın bi öncki güne göre anlarsınız
Teşekkür ederimHayirli olsunn☺
Kasıklarımda hafif ağrılar oldu bide acayip enerjiğim herkes yorgunluk diyor ama anlayamadımm pekCanım belirtilerini paylaşır mısınn
Kasıklarımda hafif ağrılar oldu bide acayip enerjiğim herkes yorgunluk diyor ama anlayamadımm pek☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?