• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyimmmm:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Abcdf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Abcdf

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
297
11
16
34
Afyon
Adetim 3gün geçti soğan kürü düzenszlik yaparmı 5düşüğüm var adetîm gununu şaşmazdı yaaas:(( dua edinnn neolur hiç adet belrtmde yok offf

Yoktur die düşünüyorum birde bilmiyorm kafm karsk soğan kürü adet duzenımı bozdu belkide

inşallah hamilesindir canım ama forumda bazı arkadaşlar kürden sonra düzenlerinin değiştiğini yazmışlardı.birkaç gün daha bekleyip kan testi yap bence.

Bende oyuzden hüsrana uğramak istemiyorum canm 😞inş normalde 28gunde bir oluyodm kısmet artk dualarnzdan untmayn

Bende oyuzden hüsrana uğramak istemiyorum canm 😞inş normalde 28gunde bir oluyodm kısmet artk dualarnzdan untmayn

dualarımız seninle.hayırlısıysa ver rabbim de.o en doğru en güzel zamanı bilir unutma.içini ferah tut.

umarım hamilesindir cnm bikaç gün daha geçsin test yap mutlaka kesinleşsin :))) bu arada ben bebek istemiyorum ama hamile olabileceğimden şüpheleniyorum 1 haftalık hamilelik kanda belli olur mu acaba arkadaşlar bir an önce test yaptırayım ona göre :26:

Oncelikle sunu soyleyim innnsallaahhh hamilesindir insallahhh...Benim de adetim hicc sasmazdi normalde 28 gunde bir ama sogan kuru yaptigim 2 ayda da adetim 3 gun gecikti ve her iki aydada yumurtalik kisti olduğumu ogrendim onun patlamasiyla adetim geldi.neyse ben 2 ay sogan kuru yaptim ardindan incire basladim su an 2.asamasindayim.umarim seninki sevindirici bir haberdir arkadasim

1haftlkt çıkmaz sanrm cnm... Çok saol umarım hamileymdr hç adet belrtmde yok ne olck blmyrm test yapmyada korkuyorm umarmm istyn herkze tattrsn rabbm hamşsem paylaşrm kizlr inş

1haftlkt çıkmaz sanrm cnm... Çok saol umarım hamileymdr hç adet belrtmde yok ne olck blmyrm test yapmyada korkuyorm umarmm istyn herkze tattrsn rabbm hamşsem paylaşrm kizlr inş

ben yinede yarın bir şansımı deneyip deneyeyim kan vereyim bu korkuyla yaşanmıyor içim içimi yiyor korunduğu halde hamile kalanları okudukça :18 :18: hadi bakalım senin hayırlı haberlerini bekliyoruz artık :16:

umarım hamilesindir cnm bikaç gün daha geçsin test yap mutlaka kesinleşsin :))) bu arada ben bebek istemiyorum ama hamile olabileceğimden şüpheleniyorum 1 haftalık hamilelik kanda belli olur mu acaba arkadaşlar bir an önce test yaptırayım ona göre :26:

Evet kanda sonucun hemen cikar. 1haftalik olsada cikar

Adetim 3gün geçti soğan kürü düzenszlik yaparmı 5düşüğüm var adetîm gununu şaşmazdı yaaas:(( dua edinnn neolur hiç adet belrtmde yok offf

cnm bu kürlerin ne gibi faydası var yanı tv de duyuyorum soğan kürü sayesınde adetlerın düzene girdiğini listlerden kurtulduğunu söylüyolar bende bır iki defa deendim ama devamını getıremıyorum midem bulanıyor sizde faydası görüldümü ?

Sonuççç negatifffff😞😞😞😞😞😞😞😞hala adet olmadımmm

Canim benimde 26 gunde bir gelirdi adetim hic sasmazdi bugun 30. Gunde ama hala gelmedi test yaptim negatif cikti acaba biraz daha bekleyip bidaha mi yapsam ne dersiniz kizlar...

Back