Eki Görüntüle 2671698
Bakarmısınız sabah test yaptım sonuç böyle sizce hamilelik var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canımTabi ki var net cikmis
Eki Görüntüle 2671698 Bakarmısınız sabah test yaptım sonuç böyle sizce hamilelik var mı?
Çok şükürEvet var hayirli olsun :)
Hemen kan testi yaptir canim sonucu bildir hayirli olsunEki Görüntüle 2671698 Bakarmısınız sabah test yaptım sonuç böyle sizce hamilelik var mı?
Evet hamilesiniz bayağı net çıkmışEki Görüntüle 2671698 Bakarmısınız sabah test yaptım sonuç böyle sizce hamilelik var mı?
Kan vermeye geldim canım şimdi sonuç 1 saate çıkacak bekliyorum yazarımHemen kan testi yaptir canim sonucu bildir hayirli olsun
Aminn canım benim Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah.Allah'ım bize de böyle görmeyi nasip ettebrik ederim canım
Ayy çok teşekkür ederim hâlâ inanamıyorum. Çok şükür Rabbime Isteyen herkese nasip etsin inşallahEvet hamilesiniz bayağı net çıkmış![]()
Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin InşALLAHHHayırlı olsun![]()
Hayirli olsun canim evet varEki Görüntüle 2671698 Bakarmısınız sabah test yaptım sonuç böyle sizce hamilelik var mı?
Kan testi ciktimi canimEki Görüntüle 2671698 Bakarmısınız sabah test yaptım sonuç böyle sizce hamilelik var mı?
O senin düşüncen kendi kötü niyetlerini insanlara yükleme!Su sonuca hayir hamile degilsin yazacak adam var mi? Ne mana boyle konu aciyor insanlar anlamiyorum. Iyi niyetli degil kesinlikle. Ego tatmini herhalde.