• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLEMİYİMMM,POZİTİFE DÖNEN OLDU MU ??

zeyyyy11

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
212
124
18
24
Kızlar yine ben🥹 cumartesi gecesi kahverengiye dönük ama çok da kahverengi değil sarımtırak bir akıntı geldi zaten belirtilerim vardı daha önceki konularda da yazmıştım koşa koşa beta vermeye gittim bundan önceki tüm betalarım 0.6, <1,20 çıkardı ama bu son gittiğim 1.81 çıktı ama bu cuma günü yani 14 Şubatta regl olmam lazım sizce hamile olabilir miyim ne zaman tekrar test vermem gerekiyor hastanedeki hemşire normalde sıfırlarda çıkar dedi ben de bayağı umutlandım dün ara ara kasık ağrım oldu oldu ve bacaklarım çok ağrıyor çok heyecanlıyım yaşayan varsa lütfen yazabilir mi

İki üç gün sonra idrar testiyle teyit edip verebilirsin ama bekle gününü geç döllenme vs olayları olabilir

Kızlar yine ben🥹 cumartesi gecesi kahverengiye dönük ama çok da kahverengi değil sarımtırak bir akıntı geldi zaten belirtilerim vardı daha önceki konularda da yazmıştım koşa koşa beta vermeye gittim bundan önceki tüm betalarım 0.6, <1,20 çıkardı ama bu son gittiğim 1.81 çıktı ama bu cuma günü yani 14 Şubatta regl olmam lazım sizce hamile olabilir miyim ne zaman tekrar test vermem gerekiyor hastanedeki hemşire normalde sıfırlarda çıkar dedi ben de bayağı umutlandım dün ara ara kasık ağrım oldu oldu ve bacaklarım çok ağrıyor çok heyecanlıyım yaşayan varsa lütfen yazabilir mi
5 altı gebelik yoktur ben regl iken sprail çıkarticaktim kan vermiştim 3 çıkmıştı :(

Regl gününüz yaklaştığı içinde değeriniz biraz yüksek çıkmış ama betanıza göre maalesef birşey yok.

Yarın kan mı vermeliyim test mi yapayım
Günlerimiz aynı canım benim de 8 günüm var dün kahverengi akıntı yaşadım yoğun pıhtısız bugün de şeffaf akışkan bir akıntı anlamadım birşey ama bence erken daha biraz daha beklesek net bir sonuç alabiliriz Şuan yapsan negatif çıksa insan ister istemez üzülüyor ama yine sen bilirsin

Benimde çatlama günüm muhtemelen 31 ocak dün çatlamadan sonra 9. Gün kan testi berdim çünkü influenza oldum ilaç verdi doktor bu sabah içtim ama içim hiç rahat etmedi bugün 10. Gün predictor early ile test yaptım bu şekilde sizce var mıdır? Önce negatif sonra pozitif olan var mı?

Eklentiler

• IMG_2702.png
    IMG_2702.png
    443,7 KB · Görüntüleme: 36
Benimde çatlama günüm muhtemelen 31 ocak dün çatlamadan sonra 9. Gün kan testi berdim çünkü influenza oldum ilaç verdi doktor bu sabah içtim ama içim hiç rahat etmedi bugün 10. Gün predictor early ile test yaptım bu şekilde sizce var mıdır? Önce negatif sonra pozitif olan var mı?
Ne kadar zamanda bu çizgi oldu

Günlerimiz aynı canım benim de 8 günüm var dün kahverengi akıntı yaşadım yoğun pıhtısız bugün de şeffaf akışkan bir akıntı anlamadım birşey ama bence erken daha biraz daha beklesek net bir sonuç alabiliriz Şuan yapsan negatif çıksa insan ister istemez üzülüyor ama yine sen bilirsin
Duramıyorum ama doğru diyorsun beklemek en iyi çözüm

7 dk uzun bir süre diyorlar ama ben bu markadan yaptığımda hep negatif sonuç almıştım yarın ilk idrarda tekrar dene inşallah hamişsindir
Evet bende daha öncesinde hep negatif almıştım hatta sevmiyordum bu testi diyodum yüksek değer mi ölçüyor acaba ondan mı çıkmıyor kendimce kendimi avutuyordum o yüzden şaşkınjm yarın izinliyken hazır kan vereceğim adetimede 3 gün kalmış olacak. Ona göre ilaçlarıma devam edeceğim🙏🏻

İnşallah hepimiz çok mutlu olurux
İnşallah bu ay çok ümitliyim dün o kadar kötü oldum ki oturup artık ağladım olmıcak dedim ya böyle hamile olduğunu öğrenen annelerin yüzündeki o sevinç ve eşlerine süprizi yapmaları keşke diyorum bu ay olsada ben de yapsam ama nasip rabbim herkesin kalbine göre versin inşallah

Back