Gebelik var gibi canım kan vermerhaba gebelik varmı sizceee ?
Var görünüyor gününüz geçtiyse kan verin derimmerhaba gebelik varmı sizceee ?
Yarın test yaptırıcam dayamayıp idrar testi yaptırdım inşallah bakalımGebelik var gibi canım kan ver
Var görünüyor gününüz geçtiyse kan verin
14 kasımda yumurta çatlatma iğnesi vuruldum 1 kasımda gebelik testı istedi doktor yarın kan testi verıcemVar görünüyor gününüz geçtiyse kan verin derim
Ay hadi İnşallah var bence güzel haberlerinizi bekliyorum14 kasımda yumurta çatlatma iğnesi vuruldum 1 kasımda gebelik testı istedi doktor yarın kan testi verıcem
Evet ilk deneme 2 senedir kendi kendine tutmasını bekledik bir sonuç alamadık sonra doktora cıktım klomen kullandım iğneyi vuruldum 15 gun beklemen lazım dedıler ama içim içimi yedi yarın kısmetse kan verip sonucu öğrenıcezAy hadi İnşallah var bence güzel haberlerinizi bekliyorumilk deneme mi peki
Anladim ilk denemenizde olmuştur inşallah çünkü net görünüyor çizgi inşallah yanilmazsiniz ben de bu ay baslicam ama bana doktor femara dedi hangisi iyidir acaba ne farkı vardırEvet ilk deneme 2 senedir kendi kendine tutmasını bekledik bir sonuç alamadık sonra doktora cıktım klomen kullandım iğneyi vuruldum 15 gun beklemen lazım dedıler ama içim içimi yedi yarın kısmetse kan verip sonucu öğrenıcez
Femera daha etkılı klomene göre öyle duymuştum inşallah hayırlısıyla olurAnladim ilk denemenizde olmuştur inşallah çünkü net görünüyor çizgi inşallah yanilmazsiniz ben de bu ay baslicam ama bana doktor femara dedi hangisi iyidir acaba ne farkı vardır
Gecikmem olmadı 1 inde yani yarın reglimin ilk günü olarak gözüküyorGecikmeden kac gun sonra test yaptiniz
Genelde ilk etapta klomen veriyorlar olumsuz olursa femara ile devam ediyorsunuz doktor benim sabırsız olduğumu bildiği için direk femara verdi daha etkili femaraAnladim ilk denemenizde olmuştur inşallah çünkü net görünüyor çizgi inşallah yanilmazsiniz ben de bu ay baslicam ama bana doktor femara dedi hangisi iyidir acaba ne farkı vardır
Yaa anladım bana ondan bahsetmedi başka isim daha demişti ama unuttum L harfi ile başlıyordu femaranin fiyati fazla dedi istersen onu kullanırsın dedi ama ben farketmez fiyatı dedim hangisi iyiyse artikGenelde ilk etapta klomen veriyorlar olumsuz olursa femara ile devam ediyorsunuz doktor benim sabırsız olduğumu bildiği için direk femara verdi daha etkili femara
Peki siz ne kadara aldınız klomeniFemera daha etkılı klomene göre öyle duymuştum inşallah hayırlısıyla olur
Evet var hayırlı olsunnmerhaba gebelik varmı sizceee ?
Evet var hayırlı olsunnmerhaba gebelik varmı sizceee ?
Artık önce Allah’a sonra ilaçlara güveniyorum insallah hayırlı haberler alırız benım de yarın veya cuma çatlama iğnem yapılacakYaa anladım bana ondan bahsetmedi başka isim daha demişti ama unuttum L harfi ile başlıyordu femaranin fiyati fazla dedi istersen onu kullanırsın dedi ama ben farketmez fiyatı dedim hangisi iyiyse artik
Hadi inşallahArtık önce Allah’a sonra ilaçlara güveniyorum insallah hayırlı haberler alırız benım de yarın veya cuma çatlama iğnem yapılacak