Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah teşekkür ederimEvet var hayırlı olsunn
5 gün kullandımPeki siz ne kadara aldınız klomeni
Fiyat olarak sormuştum5 gün kullandım
Hadi inşallah pozitif sonuç alırsınız ilk deneme mi pekiArtık önce Allah’a sonra ilaçlara güveniyorum insallah hayırlı haberler alırız benım de yarın veya cuma çatlama iğnem yapılacak
Amin hep beraber insallah Adetimin 5. Günü femara kullandım bitti yarın doktora gidicem bakalm ovitrelle olucamHadi inşallah pozitif sonuç alırsınız siz hangi ilacı kullandınız
Bende dün yaptım ve pozitif çıktı Allah herkesi mutlu etsin inşallahmerhaba gebelik varmı sizceee ?
Hadi inşallahAmin hep beraber insallah Adetimin 5. Günü femara kullandım bitti yarın doktora gidicem bakalm ovitrelle olucam
Ya inşallah bende yarın böyle mutlu haberlerle gelırımBende dün yaptım ve pozitif çıktı Allah herkesi mutlu etsin inşallah
50 ydi galıbaFiyat olarak sormuştum
İyiymiş femara 300 falan diyolar50 ydi galıba
İnşallahYa inşallah bende yarın böyle mutlu haberlerle gelırım
Canım kan testi yaptırdın mı?Yarın test yaptırıcam dayamayıp idrar testi yaptırdım inşallah bakalım
Evet pozitif 2 haftalık daha çok yeni 7 aralıkta muayenem varCanım kan testi yaptırdın mı?
Benım negatıftı pozıtıfe döndübirşey sorucam bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi iğnenin 9. günü erken gebelik testi yaptım negatif cıktı pozitife döner mi
Peki kaçıncı gün pozitif gördünüz acabaBenım negatıftı pozıtıfe döndü
Belli zaten benimde 7aralikta muayem var hadi hayırlısı inşallah ben cinsiyeti öğrenmek için gidiyorum tabiEvet pozitif 2 haftalık daha çok yeni 7 aralıkta muayenem var
Çatlatma iğnesinden 13. GünPeki kaçıncı gün pozitif gördünüz acaba