• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyimm 🤔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ez123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2020
4
2
1
25
Iyi aksamlar benim bir sorum olacak gecen ay benim 28'i son adet gunumdu o gunden 12 gun sonra falan birlikteligim oldu aradan 10 gun falan gecti bugun normalde regl olmam gerekiyor fakat iki gundur bugun 3. Gun koyu kahverengi lekelenmem var gebe olabilir miyim acaba ama birliktelikten sonra ertesi gun hapi kullandim bi bilgisi olan var mi kimisinde yerlesme kanamasi olabiliyormus

Sanmiyorum canim ertesi gunu hapi kullandiysan olmaz bence. Biz korunmasiz aylardir deniyoruz zor tutuyo 😂

Iyi aksamlar benim bir sorum olacak gecen ay benim 28'i son adet gunumdu o gunden 12 gun sonra falan birlikteligim oldu aradan 10 gun falan gecti bugun normalde regl olmam gerekiyor fakat iki gundur bugun 3. Gun koyu kahverengi lekelenmem var gebe olabilir miyim acaba ama birliktelikten sonra ertesi gun hapi kullandim bi bilgisi olan var mi kimisinde yerlesme kanamasi olabiliyormus
Adetin sokulmeye calisiyor olabilir cnm

Back