Kızlar Merhaba. Bebiş için 5 aydır deniyoruz geçen ay 16 eylülde adet gördüm normalde ağrısız ve kanama 8 gün sürer bu en son ki adetim 4 gün çok yoğun olmayan bir kanama diğer günler damla damla hep kahverengi geldi ve ilk defa sancidan iki gün boyunca yerlerde kıvrandım adetim bittikten sonra 27 eylülde kontrol için kadın doğum doktoruna gittim lekelenme şeklinde olduğu için bi ihtimal hamilelik diye düşündü beta hcg negatif yani 0.100 çıktı suan adetime 7 gün kaldı 3 gündürde adet döneminde olduğu gibi kasıkta ağrı batma bel de ağrı idrar sıklığı akıntı fazlalığı göğüslerde şişkinlik ağrı ve bu dönem ilk defa meme ucunda acı vardı yani gece uykuda yüz üstü yatarken bi acı hissettim uyku sersemliğiyle pek anlayamadım bugün sürekli olunca farkettim genellikle eğildiğim zaman meme ucunda acı oluyo ve sabahtan başlayıp öğlene kadar süren bi mide bulantısı oldu hafif derecede o kadar ama ben yine de umutlanmamaya çalışıp adet dönemi belirtileridir diye düşünmeye çalışıyorum sizce hamilelik olabilirmi ya da geç döllenme olabilir mi kafam karıştı çünkü 27 eylülde doktora gitmiştim bişey olsaydı orda cikmazmiydi hem kanda hem vajinal ultrasonda yardimci olurmusunuz