- Konu Sahibi Asrindeniz123
-
İlşkiden hemen sonra belirtler belli olmaz cnm ne zmn oldu tam tarh vereblrsen yardmcı olablrmMerhabalar adetim bittikten 3 gün sonra eşimle ilişkiye girdik ve ertesi gün hiç olmayan sol kasığım birden ağrıdı akşam olunca o ağrım kesildi lavobaya çıktığımda yanma falanda olmuyor birdaha kasığımda ağrımadı bugünde süt beyazı bir akıntım oldu daha önce hiç böyle bir akıntı gelmemişti sizce hamilemiyim?
Merhabalar değerlerimiz aynı bende bugün kan tahlili sonucunu aldım acaba siz öğrendiniz mi değişme oldumu sizdeCnm bnmde 1.20 cıktı 5ten yukarısı olanlar için hamile deneblr adetn gecince bida yap benm kan testi negatf cıktı biraz beklicem adet olmzsam bida yaptrcam artk
Çok teşekkür ederim 29 temmuzda olduİlşkiden hemen sonra belirtler belli olmaz cnm ne zmn oldu tam tarh vereblrsen yardmcı olablrm
Yeni evli olduğun için olabilir Can'ım.. Yerleşme kanaması bu kadar erken olmaz..Kanama devam ederse dr a git..Merhaba benim adetim bittikten iki gün sonra düğünüm oldu ve gerdekte korunmadık ertesi gün gece biraz kanama ve biraz karın ağrısı oldu hamile miyim acaba yoksa başka bir durum mu var yada kızlık zarından mı oldu bilmiyorum ama bana yardımcı olursanız sevinirim
Yerleşme kanaması ne kadar sürerYeni evli olduğun için olabilir Can'ım.. Yerleşme kanaması bu kadar erken olmaz..Kanama devam ederse dr a git..
Herkese göre değişirYerleşme kanaması ne kadar sürer
Hemen hamilelik oluyor mu peki kasıklarımda ağrıda var çünküHerkese göre değişir
9 ay gören de var.. Bir kere gören de..
Yumurtlama gününe denk geldiyse olabilir ama adetinin geçmesi lazım belirtiler içinHemen hamilelik oluyor mu peki kasıklarımda ağrıda var
Hemen hamilelik oluyor mu peki kasıklarımda ağrıda var çünkü
Adet bittikten 2-3 gün sonra birleşme oldu zaten ve benim adet bittikten sonra hiç kanama olmazdı ilk defa olduYumurtlama gününe denk geldiyse olabilir ama adetinin geçmesi lazım belirtiler için
Yeni evlendiğin içindir o Can'ım.. Rahat olAdet bittikten 2-3 gün sonra birleşme oldu zaten ve benim adet bittikten sonra hiç kanama olmazdı ilk defa oldu
Ne demekPeki teşekkür ederim :)
Daha coook erken:) bekler biraz cnm hayrlısı inşÇok teşekkür ederim 29 temmuzda oldu
Yok ben adet olmadm hala beklemedym gecrn hafta bida kaan testi yapldı negatf yne oyle sizin var mı bi gelşmeMerhabalar değerlerimiz aynı bende bugün kan tahlili sonucunu aldım acaba siz öğrendiniz mi değişme oldumu sizde
Çok teşekkür ederim hayırlısı :)Daha coook erken:) bekler biraz cnm hayrlısı inş
Ben en son 24 haziranda adet gordum gecen hafta negatfti kan sonucum hala bekliyorum :) allah hayrlısını versn ne dylmÇok teşekkür ederim hayırlısı :)
Amin inşallah hamilesindir :)Ben en son 24 haziranda adet gordum gecen hafta negatfti kan sonucum hala bekliyorum :) allah hayrlısını versn ne dylm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?