• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyim

Merhabalar adetim bittikten 3 gün sonra eşimle ilişkiye girdik ve ertesi gün hiç olmayan sol kasığım birden ağrıdı akşam olunca o ağrım kesildi lavobaya çıktığımda yanma falanda olmuyor birdaha kasığımda ağrımadı bugünde süt beyazı bir akıntım oldu daha önce hiç böyle bir akıntı gelmemişti sizce hamilemiyim?
İlşkiden hemen sonra belirtler belli olmaz cnm ne zmn oldu tam tarh vereblrsen yardmcı olablrm

Cnm bnmde 1.20 cıktı 5ten yukarısı olanlar için hamile deneblr adetn gecince bida yap benm kan testi negatf cıktı biraz beklicem adet olmzsam bida yaptrcam artk
Merhabalar değerlerimiz aynı bende bugün kan tahlili sonucunu aldım acaba siz öğrendiniz mi değişme oldumu sizde

Merhaba benim adetim bittikten iki gün sonra düğünüm oldu ve gerdekte korunmadık ertesi gün gece biraz kanama ve biraz karın ağrısı oldu hamile miyim acaba yoksa başka bir durum mu var yada kızlık zarından mı oldu bilmiyorum ama bana yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba benim adetim bittikten iki gün sonra düğünüm oldu ve gerdekte korunmadık ertesi gün gece biraz kanama ve biraz karın ağrısı oldu hamile miyim acaba yoksa başka bir durum mu var yada kızlık zarından mı oldu bilmiyorum ama bana yardımcı olursanız sevinirim
Yeni evli olduğun için olabilir Can'ım.. Yerleşme kanaması bu kadar erken olmaz..Kanama devam ederse dr a git..

Back