• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyim

Sükğr sonundaa yukledm cok kuculttum golge gbi ckmş ama bariz elmde 2.si pembe cizgi bi bakar msnz Asrindeniz123 Asrindeniz123

Eklentiler

• 20160722_154512-1-1-1-1-1.jpg
    20160722_154512-1-1-1-1-1.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 79
Merhaba arkadaşlar benim adetim 4 gün gecikti bugün gittim test aldım negatif:KK43:fakat göğüslerimde şişlik ellerim ve ayaklarım şiş ve aynı zamanda yorgunluk ve uyku hali var??Karın ağrım yok adet belirtim sadece bu çocuk istiyorduk aslında ne diyorsunuz??moralim bozuldu 2 tane aldım birde ikiside negatif:KK43:bana yardımcı olur musunuz?
BENİMDE adetim den 4 gün geçti 2 günü kan testi yaptım negatif çıktı :( 4 gün oldu adet yok seninle aynı belirtileri yaşıyorum bekleyecem.. 10 gün dolsun bir daha test yapıcam belki geç döllenme olmuştur çıkmıyordur .. ınsAllah hamisizdir

BENİMDE adetim den 4 gün geçti 2 günü kan testi yaptım negatif çıktı :KK43: 4 gün oldu adet yok seninle aynı belirtileri yaşıyorum bekleyecem.. 10 gün dolsun bir daha test yapıcam belki geç döllenme olmuştur çıkmıyordur .. ınsAllah hamisizdir
Ben kan testi yapmadım normal test yaptım bugün 6 gün oldu ara ara ağrım oluyor ama kesiliyor ama ciddi anlamda uyuyorum geçen haftalarda sağ kasığım ağrıdı 2 gün boyunca kesildi daha sonra her ihtimale karşılık ağrı kesici içmiyorum yorgunum yatıyorum sürekli sabahları aç uyanıyorum direkt bişeyler yiyiyorum ay bilemiyorum sordum ebe arkadaşıma en erken 1 hafta da çıkıyormuş testte bekliyorum bakalım ne olacak ay bitti hasta olmadım inşallah hamişizdir senin de aynı mı ay inşallah yaaa

Beni
Ben kan testi yapmadım normal test yaptım bugün 6 gün oldu ara ara ağrım oluyor ama kesiliyor ama ciddi anlamda uyuyorum geçen haftalarda sağ kasığım ağrıdı 2 gün boyunca kesildi daha sonra her ihtimale karşılık ağrı kesici içmiyorum yorgunum yatıyorum sürekli sabahları aç uyanıyorum direkt bişeyler yiyiyorum ay bilemiyorum sordum ebe arkadaşıma en erken 1 hafta da çıkıyormuş testte bekliyorum bakalım ne olacak ay bitti hasta olmadım inşallah hamişizdir senin de aynı mı ay inşallah yaaa
Benimde aynı şekilde ınsallah hamisizdir ben pazartesi kan testi yapicam umarım pozitif tir ..

Sükğr sonundaa yukledm cok kuculttum golge gbi ckmş ama bariz elmde 2.si pembe cizgi bi bakar msnz Asrindeniz123 Asrindeniz123
Canım hamilesin ama nolur nolmaz bi doktora git sen bende bugün kan tahlili vetdim değerlerim yuksrk çıktı negatif diyor ama dr bana oluş.a doneminde olabilir dedi bende şimdi napcam bilmiyorum adetime bi hafta var ve bi hafta sonra tekrar tahlil vereceğim

Çok çok yuksek ıhtımalle hamılesın. hayırlı olsun :)
Mrb ben dun kan testi yaptırdım ve test sonucu negatif ama adetime bi hatfa var ben mide bulantılarımdan kusmaktan şikayetçi olarak gittim beta hgc yapıldı degerlerim yüksek çıktı 1.9 yazıyor referans aralığı ise 0-10 benimde 1.9 çıkınca hemşire ve dr oluşma doneminde olabilir değerlerin yüksek dedi sizce noluyor bebek varmı yokmu olacak mı olmayacak mı

Canım hamilesin ama nolur nolmaz bi doktora git sen bende bugün kan tahlili vetdim değerlerim yuksrk çıktı negatif diyor ama dr bana oluş.a doneminde olabilir dedi bende şimdi napcam bilmiyorum adetime bi hafta var ve bi hafta sonra tekrar tahlil vereceğim
Cnm bnmde 1.20 cıktı 5ten yukarısı olanlar için hamile deneblr adetn gecince bida yap benm kan testi negatf cıktı biraz beklicem adet olmzsam bida yaptrcam artk

Bak canım benim arkadaşım da çok uğraştı 20 günlükken çıkıyor kan testi dedi ben o yüzden yaptırmadım bekle biraz stres yapma inan ki dua ediyorum hepimize.
Kanda negatf cktı benm cnm bgn adet gunum 1 hafta beklme kararı aldım test falan yapmıcam hayrlısı artk

Cnm bnmde 1.20 cıktı 5ten yukarısı olanlar için hamile deneblr adetn gecince bida yap benm kan testi negatf cıktı biraz beklicem adet olmzsam bida yaptrcam artk
Kafam karmakarışık bekleyemiyorum ki bugün sol kasığımda ağrı başladı hapsurdum öksürdümde batmaları başladı psikolojik olduğunu zannetmiyorum ve göğsümün birinde dün süt gibi bişey gelmişti hayırlısı artık

Kafam karmakarışık bekleyemiyorum ki bugün sol kasığımda ağrı başladı hapsurdum öksürdümde batmaları başladı psikolojik olduğunu zannetmiyorum ve göğsümün birinde dün süt gibi bişey gelmişti hayırlısı artık
Süt 3 ayda oluyo diye bliyorum daha varmıs adetine bekle bence acele ettgmz için olmuyo bnde cok tezcanlymdr :( hayrlısı bakalım inş vrdr

Süt 3 ayda oluyo diye bliyorum daha varmıs adetine bekle bence acele ettgmz için olmuyo bnde cok tezcanlymdr :KK43: hayrlısı bakalım inş vrdr
Off evet ya sabredemiyorum ki adetim daha var işte canım kendimi hazırlamış durumdayım. Gebeliğe umarım hüsrana uğramayı canım haftaya test yapacağım burdan bildiririm sense bildir umarım hamisi oluruz

Off evet ya sabredemiyorum ki adetim daha var işte canım kendimi hazırlamış durumdayım. Gebeliğe umarım hüsrana uğramayı canım haftaya test yapacağım burdan bildiririm sense bildir umarım hamisi oluruz
Benm gecti adetim beklemedym hayrlısı olur inş bnde cok umutlydm testte cift cizgi gordm kanda bsey cıkmaynca baya husrana ugradm ondan takma cnm inş olurz bakalm dua edyorum ger gun

Merhabalar adetim bittikten 3 gün sonra eşimle ilişkiye girdik ve ertesi gün hiç olmayan sol kasığım birden ağrıdı akşam olunca o ağrım kesildi lavobaya çıktığımda yanma falanda olmuyor birdaha kasığımda ağrımadı bugünde süt beyazı bir akıntım oldu daha önce hiç böyle bir akıntı gelmemişti sizce hamilemiyim?

Back