• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyim

Asrindeniz123

asrın denizin annesiyim
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
156
44
98
32
Kızlar adet günüme var ama yaklaşık bi haftadır mide bulantısı var sigara içen biriyim ama kokusu geldiğinde midem kavruluyor kusacak gibi oluyorum hele tavuk yemekleri ööö karbonat testi yaptım duyan varmı bilmem ama daha oncenyaptım kopurmemişti az önce yaptım kopurdu beyaz beyaz ıste çımtı test yapmaya cesaretşm yok ya hamile çıkmazsam sizce hamilemiyım kafam karışık 1senelik evliyim 3 aydır korunmayı bıraktık

Kızlar adet günüme var ama yaklaşık bi haftadır mide bulantısı var sigara içen biriyim ama kokusu geldiğinde midem kavruluyor kusacak gibi oluyorum hele tavuk yemekleri ööö karbonat testi yaptım duyan varmı bilmem ama daha oncenyaptım kopurmemişti az önce yaptım kopurdu beyaz beyaz ıste çımtı test yapmaya cesaretşm yok ya hamile çıkmazsam sizce hamilemiyım kafam karışık 1senelik evliyim 3 aydır korunmayı bıraktık
Cnm bnmde adetime 3 gun falan var mide bulantım kasık ve bel agrım oluyo kaç gun var adetine? Ben dayanamadm bugun test yaptm negatf tabiki :( adetin gecmesni beklemek en iisi ama dayanamıyo insan karbonat testi ne hiç duymadm

Cnm bnmde adetime 3 gun falan var mide bulantım kasık ve bel agrım oluyo kaç gun var adetine? Ben dayanamadm bugun test yaptm negatf tabiki :( adetin gecmesni beklemek en iisi ama dayanamıyo insan karbonat testi ne hiç duymadm
Adetime daha 1 hafta var ama sabredemiyorum ki canım karbonat testi idrarını pet bardağa yap üzerine bi çay kaşığı karbonat at kabarırsa kopuklenirse hamilesin kabarmazsa köpüklenmezse değilsin diyorlar bende pek inanmadım ama kafam da karışmadı değil internet den bakmıştım ben . Daha önce yaptım kabarmadı hiç bişey olamdı ama dun yaptım kabardı kopuklendi offf nasıl bekleyeceğim ki

Adetime daha 1 hafta var ama sabredemiyorum ki canım karbonat testi idrarını pet bardağa yap üzerine bi çay kaşığı karbonat at kabarırsa kopuklenirse hamilesin kabarmazsa köpüklenmezse değilsin diyorlar bende pek inanmadım ama kafam da karışmadı değil internet den bakmıştım ben . Daha önce yaptım kabarmadı hiç bişey olamdı ama dun yaptım kabardı kopuklendi offf nasıl bekleyeceğim ki
Bnde sabredemyorum yarın kan testi yaptrayım dedm ama cıkar mı acaba

arkadaşlar bende test yaptım biri kırmızı diğeri toz pembe çizgi çıktı acaba hamilemiyim adetime 5 gun var daha

Merhaba arkadaşlar benim adetim 4 gün gecikti bugün gittim test aldım negatif:(fakat göğüslerimde şişlik ellerim ve ayaklarım şiş ve aynı zamanda yorgunluk ve uyku hali var??Karın ağrım yok adet belirtim sadece bu çocuk istiyorduk aslında ne diyorsunuz??moralim bozuldu 2 tane aldım birde ikiside negatif:(bana yardımcı olur musunuz?

Bence hamilesin karbonat testini bilmiyorum ama normal bir test yap hemen inşallah hamilesindir

Mide bulanmasi icin erken deilmk? Bende sigara icemiyorm ama benm 6ci haftada basldi tiksinme mide bulanmasi.
Ben adet gunumde ogrendm o 2hafta hc bseym yoktu
Psikolojik de olabiliyor
Ama bekleyn kan yaptrn kesin sonuc
Idrarda boyna varmi yokmu cikarmi.cikmazmi dusunmessiniz hem
Allah hayrlisini nasip etsn insallah

A
Mide bulanmasi icin erken deilmk? Bende sigara icemiyorm ama benm 6ci haftada basldi tiksinme mide bulanmasi.
Ben adet gunumde ogrendm o 2hafta hc bseym yoktu
Psikolojik de olabiliyor
Ama bekleyn kan yaptrn kesin sonuc
Idrarda boyna varmi yokmu cikarmi.cikmazmi dusunmessiniz hem
Allah hayrlisini nasip etsn insallah
min inşallah ama mide bulanması tiksinme oluyormuş çoğu arkadaşım da olmuş addtlerine iki hafta kala mide bulantısı sigara içememe baş ağrısı vRmış adet olacahından zannetmiş ama hamileymiş meğer ondan umutlandım ama rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin .

Back