Hamilemiyim?

Dikkatli olmak lazim ben 1 ay ustune gormustum de sonra anladim, su an hamileyim bakin. Mutlaka korunun.
Ozellikle daha 18 yasinda gencecik bir kizken. Esiniz kac yasinda?
Konu eşime bile geliyor 20yaşında ?sorduğum soruyla alakadı olduğunu düşünmüyorum konuyu sabtırmayn lütfen.

Konu eşime bile geliyor 20yaşında ?sorduğum soruyla alakadı olduğunu düşünmüyorum konuyu sabtırmayn lütfen.
Kimsenin yargilama amaci yok, ama merak ettik dogal olarak. Sordugunuz soruya cevabimi verdim ama eklemek istiyorum, yarin gidip bir test alin ve iki gun ust uste yapin. Gidip kan testi de yaptirip emin olursunuz.

merhaba bayanlar çok acil bir sorum olacak benimde bilgisi olan varsa lütfen cevap yazsın kafam çok karışık :) Yaklaşık bir buçuk aydır bebek çalışmalarına başladık eşimle , bu ay bir hafta önceden hasta oldum ve ilk gün kahverengi akıntı sonrasında normal adet gibi kanamam oldu ancak diğer adetlerime nazaran çok az kanamam var. Yaklaşık 2 haftadır aşırı mide ekşimesi , kasık ağrısı , karın ağrısı çekiyorum, sizce hamile olma ihtimalim var mıdır ? ( adet görürken hamile olduğunu öğrenen var mı ? ) HELPPPPPPP !!!!

Back