- 11 Şubat 2016
- 338
- 82
- 18
- Konu Sahibi Dursuneeee
-
Belkide bilmiyorumbunun stresini yaşadıgınız için bile bugun adet olmamış olabilirsiniz.
Bende olmadım bugün normalde düzenli olurdumbenimde adetim 3 gün gecikti ve bugün adet oldum adet günümde test yapmıştım negatif çıktı..ve düzenli regl olurum bende anlamadım bu işten bişey belki mevsim geçişindendir iyisimi bi test yapın ben her ihtimale karşı kan testinide yaptırmayı düşünüyorum üstüne görme diye bir durum varmış aman dikkat.
bu ay idrar yolundan tedavi gördüğüm için böyle olmak zorunda kaldıGeri cekilme bir korunma yontemi olmadigi icin olabilirsiniz.
Yaşamıyordum aslında 1kere geri çekilme yöntemi kullandık 1kerede prezervatifbunun stresini yaşadıgınız için bile bugun adet olmamış olabilirsiniz.
Spirial taktıracağım inş olursamBebe istemiyorsanız gerçek doğum kontrol yöntemi kullanın.
Gebelik için test yapın.
dediğim gibi mevsimsel,stresten vs de olabiliyor gecikmeler emin olmak için test şart yakınlarda varsa nöb. eczane bi bakın derim sabah ilk idrar daha kesin sonuç veriyormuşBende olmadım bugün normalde düzenli olurdum
Prezervatif kullansaydiniz keske ama stresten mevsim degisikligindende olabilir en guzeli test.bu ay idrar yolundan tedavi gördüğüm için böyle olmak zorunda kaldı
Adet hatırlatıcı program kullanıyorum ona güvenerek acaba dediğin gibi olabilirmi?Şubat 29 gün
Bunu dikkate alıp da mı hesapladın acaba
Evet önceden günü gününeydiAdetiniz günü güne mi geliyordu hep?
Bu kadar düşüneceğine test alıp yap canım.
Geri çekilme bir korunma biçimi değil,bu nedenle olabilirsin.
Evet orayla ilgili olduğunu düşünmüyorum benim sorum başka teşekkürler..18 yaşında bir çocuk sahibi misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?