Hamilemiyim?

Dursuneeee

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
338
82
18
Merhabalar normalde bugün adet olmam lazımdı hala olmadım hafif karnım ve kasığımda ağrı var 4gün öncesine kadar idrar yolu iltihapı için tedavi görüyordum antibiyotik falan, bu ay geri çekilme yöntemiyle korunduk,sprialli taktırmayı düşünüyordum bu adetimde ama bugün adet günüm akıntım var ama olmadım daha hamilemiyim ? 1yaşında kızım var şuan düşünmüyorum gebeliği neden oluyor sizce? :KK43:

bunun stresini yaşadıgınız için bile bugun adet olmamış olabilirsiniz.

benimde adetim 3 gün gecikti ve bugün adet oldum adet günümde test yapmıştım negatif çıktı..ve düzenli regl olurum bende anlamadım bu işten bişey belki mevsim geçişindendir iyisimi bi test yapın ben her ihtimale karşı kan testinide yaptırmayı düşünüyorum üstüne görme diye bir durum varmış aman dikkat.

benimde adetim 3 gün gecikti ve bugün adet oldum adet günümde test yapmıştım negatif çıktı..ve düzenli regl olurum bende anlamadım bu işten bişey belki mevsim geçişindendir iyisimi bi test yapın ben her ihtimale karşı kan testinide yaptırmayı düşünüyorum üstüne görme diye bir durum varmış aman dikkat.
Bende olmadım bugün normalde düzenli olurdum

Adetiniz günü güne mi geliyordu hep?
Bu kadar düşüneceğine test alıp yap canım.
Geri çekilme bir korunma biçimi değil,bu nedenle olabilirsin.

Dikkatli olmak lazim ben 1 ay ustune gormustum de sonra anladim, su an hamileyim bakin. Mutlaka korunun.
Ozellikle daha 18 yasinda gencecik bir kizken. Esiniz kac yasinda?

Back