• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyim???

KaPrisLiPazen

Guru
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2015
7.346
30.859
478
36
Merhaba kk uyeleri

Adetim yaklaşik 10 gün gecti az once test yaptım 2. Cizgi cok siliktii ardından tekrar test yaptım fakat bu kez tek çizgi vardı

Adetim olacagi zaman ki gibi belim agrıyor ama gelen giden yok:-((

Benm ogluma kardeş olsun cok istiyordum ama su an hazır değilim galiba

Sizce neden ilkinde silik çizgi vardı da 2. De negatif görunuyodu ?? Pazartesi dr a kan testi icin gidecegim ama pazartesiye kadar cok merak ediyorumm

İkisini çok farklı zamanlarda mı yaptın canım. Sabah daha sağlıklı derler.ama 2.çizgiyi gördüyseniz bence hamile sin diğer testi ciddiye alma derim.inşallah gönlünüzce olur

Sonucu öğrenince yazarsaniz cok.sevinirim ben.6 gun gecince evde test yaptim tek çizgi cikti eger hamileyseniz 10 gun gecince bile silik zor cikiyo demekki

İkisini çok farklı zamanlarda mı yaptın canım. Sabah daha sağlıklı derler.ama 2.çizgiyi gördüyseniz bence hamile sin diğer testi ciddiye alma derim.inşallah gönlünüzce olur
Ilk test silik cikinca yarim saat sonrası yaptim ama artik Rabbim neyi nasip eetiyse çok hazırlıksız oldu çünkü o kadar korunurken dikkat ederken.

Tesekkür ederim cevabınız icin

Sonucu öğrenince yazarsaniz cok.sevinirim ben.6 gun gecince evde test yaptim tek çizgi cikti eger hamileyseniz 10 gun gecince bile silik zor cikiyo demekki
Tabiki yazarım sonucu alınca.pazartesi gidecegim insallah kan testi için.adetim son 3 ay düzene girmişti bende alişkindim 2 yildır gec gelmesine ama bu sefer farklı hissettim kendimi öyle iste sanırım benm oģluma kardis gelio

Benimde 12 gün gecikti adetim dün idrar testi yaptım nefatifti birde bir aydır folic-1 kullanıyorum sizce hamile miyim arkadaşlar? Çom merak ediyorum

Arkadaşlar 12 gün adetim gecikti dün idrar testi yaptım negatif çıktı birde 1 aydır folic-1 kullanıyorum sizce hamile miyim?

Arkadaşlar 12 gün adetim gecikti dün idrar testi yaptım negatif çıktı birde 1 aydır folic-1 kullanıyorum sizce hamile miyim?
Adet gecikmesinin bir suru sebebi var. Suan mevsimsel gecis doneminden bile gecikmis olabilir. Folik asit kullanman hamileligi kolaylastirmaz. Sadece daha saglikli olursun. 12 gunluk bir gecikmede cikmasi lazimdi ama gec dollenmeyse cikmamis olabilir. En sagliklisi kan tahlili. Allah gonlunuze gore versin.

Bugun kan testi yaptırdım sonuc beta hcg degerim 94 müs saglik ocagi haftaya tekrar gel desi olabilirde dedi bisürü karışik bisey dedi off

Back