hamilemiyim??

Ben idrarda yaptim cikmadi hic kanda yaptim cikmadi iki gun sonra tekrar kan verdim bebegim 3 haftalik olmus

tahlillerim çıktı divina diye bir ilaç verdi doktor 21 gün onu kullanacam daha sonra gebelik için tedaviye başlayacağını söyledi doktor. Bu ilacı kullananınız varmı?

Merhaba bende geçen ay regl dönemimde koyu kahve regli olurmusumm gibi 7 gün boyunca geldi 7 gün sürüyor hiç kırmızı görmedimm bende. Bu ay eşimle korunmadık çocuk istediğimden yarın regl olucaktım ama bugün pembemsi biraz geldi hamile değilmiyim? Sizce şimdiden teşekkürler. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaAllah

Merhaba arkadaşlar bugün adetim geçeli 21 Gün oldu çarşamba doktora gittim bana gebelik olmadığını söyledi duphaston diye bır ilaç verdi kullanıp kullanmamak arasinda kaldım sizce ne yapmalıyım?????

Kizlar benim adetim 15 gun falan gecti normalde de duzensizlik var 2 yildir bebek icin ugrasiyorum bugun kan testi yaptim 6.03 cikti doktor gebelik var ama 2 gun sonra tekrarla yukselirse iyi dedi sizce yukselir mi hamilemiyim

İki aydir âdet gormuyorum kan testinde gebelik cikmiyo bana âdet söktürücü ilac verdi ama oda bir ise yaramadı sizce ne yapmam gerekiyor

merhaba 4 aylık evliyim yeni katılıyorum aranıza :) adetim bugünle 13.gün gecikti şüphelenip kan testi yaptım 1,20 çıktı dr. adet görmezsen 10 ile 15 gün sonra tekrar yapalım gecikmeli döllenme olabilir dedi yumurtalarım temiz çıktı bugünde sol kasıklarım ağrımaya başladı benim gibi olan varmı aranızda çok heycanlıyım :KK43:

Mrb Zuhal

Benimde başıma geldi aynısı.adet oldum sandım.ama tam olamadım.test yaptım negatif çıktı.1 ay sonra adet olmadım yine test yaptım ve 7 haftalık hamileydim :)) üstüne görmüştüm anlicağın.senin de öyle olmuş olabilir bu ay dikkat et hamile olabilirsin

Mrb EYM

Benimde testimde 1.01 çıkmıştı negatif demişti doktor.ama adet olmadım öbür ay yani hamileydim zaten.büyük ihtimal seninde değerlerin yükselcek.hamile olma ihtimalin çok yüksek

Back