hamilemiyim??

Elimde olmayan birşey tam 1 yıl oldu bazıları kocası üzerine ceketini atsa hamile kaliyor biz
Ayy canım evet ya her hareketi yapıyorum ilişkiden sonra en az yarım saat kalkmıyorum ayaklar yukarda her pozisyonu yapıyorum canım demekki daha zamanı gelmemiş demekki daha nasipte yok vardır onun da bi zamanı üzülme kuzum olur Allahın izniyle kaç yıldır evlisin hem ben doktora gitmiştim doktor demişti ki 1 sene olmaması gayet normal stres yapmayın sakın olur demişti

Ayy canım evet ya her hareketi yapıyorum ilişkiden sonra en az yarım saat kalkmıyorum ayaklar yukarda her pozisyonu yapıyorum canım demekki daha zamanı gelmemiş demekki daha nasipte yok vardır onun da bi zamanı üzülme kuzum olur Allahın izniyle kaç yıldır evlisin hem ben doktora gitmiştim doktor demişti ki 1 sene olmaması gayet normal stres yapmayın sakın olur demişti

2 yıllık evliyim ama 1 yıldır olmuyor bakalım cumartesi rahim filmi için randevu aldım

kızlar bügün doktora gittim kahverengi akıntılarımın sebebi yumurtamda kist varmış ve onun çatlamasından dolayıymış bu lekelenmeler.. kan verdim yarın sonucunu alıcam önce adetimin düzene girmesi için tedaviye başlayacağımızı söyledi doktor daha sonra bebek için tetkikleri yapacağız İNŞALLAH...

kızlar bügün doktora gittim kahverengi akıntılarımın sebebi yumurtamda kist varmış ve onun çatlamasından dolayıymış bu lekelenmeler.. kan verdim yarın sonucunu alıcam önce adetimin düzene girmesi için tedaviye başlayacağımızı söyledi doktor daha sonra bebek için tetkikleri yapacağız İNŞALLAH...
Geçmiş olsun canım hadi bakalım inşallah bebiş haberlerini de verirsin Allahın izniyle

1 senelik evliyim benndaha canım herhangi bi sebep yok çok şükür bebiş çok istiyorm ama bi türlü vajinüsmüsü yenememiştim.Allahıma çok şükür yendim.daha yeni yendim sayılır.ilk ay bu o yüzden çok istiyorum Rabbime de inanıyorum olucak inşallah.o Allah ki hz.Meryemi babasız anne yaptı istediği kulunu istediği zaman anne yapar canım yeterki önce elimizden geleni yapalım sonra Rabbime dua edip ona bırakalım olur İnşallah Allah herkesin gönlüne göre versin
İnşallah canım bende yeni atlattım vajinismusu 3.5 seneden sonra bizimde 5 yada 6.denememiz inş.Allahım çok aratmaz bebekten mahrum etmez :( bende çok istiyorum heycan oluyo çok sanki hemen tutmuş gibi bebek hayallerine giriyoz eşimle inş Allah steyen herkese versin

İnşallah canım bende yeni atlattım vajinismusu 3.5 seneden sonra bizimde 5 yada 6.denememiz inş.Allahım çok aratmaz bebekten mahrum etmez :KK43: bende çok istiyorum heycan oluyo çok sanki hemen tutmuş gibi bebek hayallerine giriyoz eşimle inş Allah steyen herkese versin
İnşallah bitanem benim ya aynı durumdayım canım daha 4 defa oldu ama tutmuş gibi hissediyorum sanki çünkü tam yumurtlama dönemlerine rast geldi bugün günüm ama adet olmadım daha inşallah da olmam :) inşallah sende adet görmezsin bu ay beraber hamile oluruz inşallah burda paylaşırız Allahın izniyle Rabbim bizede nasip etsin canım inşallah Allah kimseye aratmasın.Rabbim ol dedi mi olur canım üzülme senin de bayağı olmuş 3.5 sene bende 1 seneden sonra yendim :) hiç yapamıcam heralde dediğim günler olmuştu çok zordu sen anlarsın canım..herkes bebek yokmu diye soruyor du bende içimden o işi yaptım sanki De bebek olsun diyordum :) çünkü herkese ilk gece oldu demiştik :) halbuki 1 sene olmadı hiç.neyse ki çok şükür yendik..

Artık bundan sonra bebişlerimizi düşünelim inşallah ikimizde hamileyizdir.canım Allah tüm isteyenlere versin bizede inşallah

Aminn canım çok sağol inş hamileyizdirde paylaşırız :) bende bi ara öyle dedim ümidi kestim bu işi yapamıcam dedim çocuk falan unut dedim kendi kendime en zoruda soranlara korunuyoruz demem diyolardı kaç sene oldu daha ne korunuyon eviniz var gerek yok diye bilmiyolarki daha kız olan kızım :) atlatınca annemede kayınvalidemede söyledim şok oldular sonra alıştılar :) onlarda dua ediyo şimdi inş hemen tutar diye hayırlısı kuzum :anneadayı: böyle oluruz bizde :)

Aminn canım çok sağol inş hamileyizdirde paylaşırız :) bende bi ara öyle dedim ümidi kestim bu işi yapamıcam dedim çocuk falan unut dedim kendi kendime en zoruda soranlara korunuyoruz demem diyolardı kaç sene oldu daha ne korunuyon eviniz var gerek yok diye bilmiyolarki daha kız olan kızım :) atlatınca annemede kayınvalidemede söyledim şok oldular sonra alıştılar :) onlarda dua ediyo şimdi inş hemen tutar diye hayırlısı kuzum :anneadayı: böyle oluruz bizde :)
:)) Amin canım benim amin inşallah Allahın ol dediği olur.hayırlısı bakalım herşeyin inşallah ben daha hiç kimseye demedim :) hamile kalırsam sadece anneme dicem belki de demem bilmiyorum o anki psikolojime bağlı :)) boşuna stres olmasın artık kadınız :) ben aksine korunmıyorım diyodum olur olur diyodum daha erken diyodum :) hem diyodum hemen olmaması normalmiş diyordum falan filan işte :) neyseki elhamdülillah geçti herşey artık sıra bebiş de Rabbim nasip etsin inşallah canım herşeyin hayırlısı olsun bakalım zaman ne gösterecek bize

Amin canım inş bakalım bekleyip görcez,çok isterdim hemen 1 kerede tutsun olsun bebişimiz kimileri 1 kerede hamile kalmış ne güzel :)

Amin canım inş bakalım bekleyip görcez,çok isterdim hemen 1 kerede tutsun olsun bebişimiz kimileri 1 kerede hamile kalmış ne güzel :)
Olur olur inşallah bizimde olur canım Allahtan umudunu hiç kesme Rabbime güven sırtını ona yasla Rabbinden iste olur inşallah.

Bu arada yeni bişey duydum Kızlar:) eskiler yaparmış tabi eskiden ultrason mu vardı test mi vardı.bi arkadaşın nenesi demiş.çok afedersiniz orta parmağınızı vajinaya sokun ve eğer yuvarlak bişeye değiyorsa parmağınız hamile değilsiniz.eğer demiyorsa hamilesinşz kesin sonuç verirmiş.
Mantıklı geldi çünkü adet yaklaşınca yumurta aşağı iner ama eğer gebelik oluşuyorsa adet olmayacağın için yukarı çıkar ve aşağıda parmakla hissedemezsin.denesem mi acaba bilemedim :))

Merhaba ben yeni üye oldum bana bi akıl verir misiniz kafam çok karıştı bir yıllık evliyim hiç korunmadim bu ay âdet görmedim bugün 12.gün gecikti en son 20 ekimde âdet görmüştüm test yaptırdım ama negatif çıktı sizce hamile olabilir miyim????

Merhaba ben yeni üye oldum bana bi akıl verir misiniz kafam çok karıştı bir yıllık evliyim hiç korunmadim bu ay âdet görmedim bugün 12.gün gecikti en son 20 ekimde âdet görmüştüm test yaptırdım ama negatif çıktı sizce hamile olabilir miyim????
olabilirsin canım kimi hamileyken bile adet görüyo,yada idrar testinde çıkmıyo kanda çıkıyo kan testi yaptır bence

Back