hamilemiyim??

esra5656

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
8
2
1
38
merhabalar ben 23 ekimde adet oldum. yumurtlama dönemlerinde eşimle korunmadan birlikte oldum. 18 kasımda kahverengi lekelenmeler başladı ve bugün 9. gün hala lekenlemeler var bu ay doğru düzgün akıntım olmadı adet oldummu olmadımmı anlamadım bile normalde sancılarım olurdu. lekelenmelerin görüldüğü 3. gün test yaptım negatif çıktı sizce bu lekelenmeler neden bitmedi hala ve ben neden adet olmadım hamilemiyim??

merhabalar ben 23 ekimde adet oldum. yumurtlama dönemlerinde eşimle korunmadan birlikte oldum. 18 kasımda kahverengi lekelenmeler başladı ve bugün 9. gün hala lekenlemeler var bu ay doğru düzgün akıntım olmadı adet oldummu olmadımmı anlamadım bile normalde sancılarım olurdu. lekelenmelerin görüldüğü 3. gün test yaptım negatif çıktı sizce bu lekelenmeler neden bitmedi hala ve ben neden adet olmadım hamilemiyim??
Canım bi defasında bende öyle olmuştum tam bir ay leke leke olmuştu bende hamileyim. Sanmıştım ama negatif sonuç :( stresten olabilir üşütmüşte olabilirsin emin olmak için bi kan testi yaptır inşallah hamilesindir :) Allah gönlüne göre versin kardeşim

Teşekkür ederim bilgilendirdiginiz icin anlaşılan stresten
Canım eğer kesin sonuça ulaşırsan hamile değilsen ki inşallah sen hamilesindir.ama değilsen hemen soğan körüne başla bende o aydan sonra soğan kürü yaptım 15 gün boyunca sonuç harika oldu :) biliyorsun ki soğan kürü rahim de ne var ne yok temizler.iltibabı veya her ne varsa temizler yeterki düzenli yap.ben yaptım afedersin canım ama adet oluyormuşum gibi iltihab aktı benden o ay sonra da hemen hasta oldum ve soğan köründen sonra da adetim düzene girdi çok şükür gelen bebişlerimize tertemiz yer açalım ki çabuk gelsinler inşallah :)

Bu hafta arası birgün adet olmam lazım ama inşallah olmam .adet olacak isim gibi de bir belirti yok hamilelik ile ilgili de bir belirti yok kafam çok karışık inşallah olmam

Bu hafta arası birgün adet olmam lazım ama inşallah olmam .adet olacak isim gibi de bir belirti yok hamilelik ile ilgili de bir belirti yok kafam çok karışık inşallah olmam
İnşallah olmazsın canım inşallah hamilesindir aynı durum bende de var 2 sende adet olmam gerekiyor.İnşallah bende olmam hamile oluruz :) benim sadece midem yanıyo ara ara bide bulantı oldu arada ama soğuk aldım biraz ona bağlıyorum.ama içim de pır pır etmiyo değil :)) acaba mide yanması hamilelik belirtisi olabilir mi onu da bilmiyorum.Allah hepimize versin inşallah sağlıklı hayırlı bebişler

İnşallah olmazsın canım inşallah hamilesindir aynı durum bende de var 2 sende adet olmam gerekiyor.İnşallah bende olmam hamile oluruz :) benim sadece midem yanıyo ara ara bide bulantı oldu arada ama soğuk aldım biraz ona bağlıyorum.ama içim de pır pır etmiyo değil :)) acaba mide yanması hamilelik belirtisi olabilir mi onu da bilmiyorum.Allah hepimize versin inşallah sağlıklı hayırlı bebişler

İnşallah ama hem ümitleniyorum hemde olmıyacağını biliyorum

siz ne zaman dır bebek istiyosunuz olmama sebebei nedir

İnşallah ama hem ümitleniyorum hemde olmıyacağını biliyorum
Böyle yapma canım niye olmasınki Rabbimin izniyle olur inşallah düşünmemeye çalış kafana takma akışına bırak aman ha stres yapma sakın hayırlısı de Allahım inşallah olur hayırlısı ile de.herzaman hayırlısını iste sakın ümitsizliğe de düşme.olur olur Allahın izniyle üzülme sakın dediğim gibi kafana takmamamya çalış hayırlısı herşeyin canım

siz ne zaman dır bebek istiyosunuz olmama sebebei nedir
1 senelik evliyim benndaha canım herhangi bi sebep yok çok şükür bebiş çok istiyorm ama bi türlü vajinüsmüsü yenememiştim.Allahıma çok şükür yendim.daha yeni yendim sayılır.ilk ay bu o yüzden çok istiyorum Rabbime de inanıyorum olucak inşallah.o Allah ki hz.Meryemi babasız anne yaptı istediği kulunu istediği zaman anne yapar canım yeterki önce elimizden geleni yapalım sonra Rabbime dua edip ona bırakalım olur İnşallah Allah herkesin gönlüne göre versin

1 senelik evliyim benndaha canım herhangi bi sebep yok çok şükür bebiş çok istiyorm ama bi türlü vajinüsmüsü yenememiştim.Allahıma çok şükür yendim.daha yeni yendim sayılır.ilk ay bu o yüzden çok istiyorum Rabbime de inanıyorum olucak inşallah.o Allah ki hz.Meryemi babasız anne yaptı istediği kulunu istediği zaman anne yapar canım yeterki önce elimizden geleni yapalım sonra Rabbime dua edip ona bırakalım olur İnşallah Allah herkesin gönlüne göre versin

amin canım inşallah bizde sorun görünmüyor 1 yıldır istiyoruz eşimin ve benim tahlillerim temiz çıktı eğer bu hafta adet olursam son olarak rahim filmi çektireceğim bir de ona bakalım dedi doktor ama inşallah gerek kalmaz normalde yarın adet günüm ama ben bu hafta sonuna kadar beklicem kendimi yarın diye şartlandırmak istemiyorum :(

Merhabalar burda ilk defa yazıyorum ... Aynı sorun bendede var.Kasım 20-21-22 gibi kahverengi lekelenmem oldu gibi.Gecen ay ayın kacında regl oldum hatırlayamıyorum.neyse ya 20si ya da 25 di bilmiyorum.ama halen regl olmadım.bugun doktora gittim kese filan yok dediler napıcam bilmiyorumm...

Merhabalar burda ilk defa yazıyorum ... Aynı sorun bendede var.Kasım 20-21-22 gibi kahverengi lekelenmem oldu gibi.Gecen ay ayın kacında regl oldum hatırlayamıyorum.neyse ya 20si ya da 25 di bilmiyorum.ama halen regl olmadım.bugun doktora gittim kese filan yok dediler napıcam bilmiyorumm...
Canım eğer hamilesen kese zaten şimdi görünmez en az 4,5_5 hafralıkken görülür.test yaptırdın mı canım kan testi yaptır kesin sonucu o zaman alırsn inşallah hamilesindir Allah gönlüne göre versin

amin canım inşallah bizde sorun görünmüyor 1 yıldır istiyoruz eşimin ve benim tahlillerim temiz çıktı eğer bu hafta adet olursam son olarak rahim filmi çektireceğim bir de ona bakalım dedi doktor ama inşallah gerek kalmaz normalde yarın adet günüm ama ben bu hafta sonuna kadar beklicem kendimi yarın diye şartlandırmak istemiyorum :KK43:
İnşallah canım rahim filmine gerek bile kalmadan hamile kalırsın.kafana takma olur Allahın izniyle.

Back