• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim??

Z E R O

MUCİZE
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2012
792
235
323
Kırşehir
Eki Görüntüle 1640977 Hanımlar ben bu ay yumurta çatlatma iğnesi vuruldum. Adetim normal periyoda göre 3 gün geçti. 10gündür kasıklarımda batmalar kasılmalar var. gaz ve şişkinlik var. akıntım çok fazla. bugün test yaptım 3 tane 2 tanesi pozitif 1tanesi neafitf cıktı negatif olanı en son yaptım o kafamı karıştırdı testler bozuk olabilir mi? negatif vıkan belli bi zaman sonra baktığımda dilik bir çizgi belirivermişti resimlerini koyuyorum lütfen yorumlarmısınız??Eki Görüntüle 1640974 Eki Görüntüle 1640975

Son düzenleme:
canim sanki var gibi ama testlere de pek guvenemedim iki testin renginde kayma olmus cunku sen en iyisi bugun baska bi marka test al bidaa yap ya da direk kan testine git garanti olur umarm bebisin seninledir

testler pozitif. bence hemen bir kan testi yaptırın. inşallah hamilesinizdir

bilmiyorum ki cnm geç döllenmede pozitif cıkarmı hemen Testlermi yanlışti acaba
Benimde 4.29 çıktı. Ebe bi arkadaşım geç döllenme olabilir dedi. Yrn doktora gidiyorum. Belirtilerimiz de aynıymış. Hayırlısı ikimiz içinde...

Benimde 4.29 çıktı. Ebe bi arkadaşım geç döllenme olabilir dedi. Yrn doktora gidiyorum. Belirtilerimiz de aynıymış. Hayırlısı ikimiz içinde...
canım ya valla bilmiyorumki bende cok hafif miğde bulantısı var. hani tıka basa yemişimde bir lokma daha atsam ağzıma cıkaracakmışım gibi. karnımda şişlik var. hareketlerim biraz hızlı olunca sağ kasığıma bıçak gibi bir ağrı giriyor hemen oturuyorum geçmiyor ağrısı hemen sizce neden oluyodur böyle hamilelik olsa cıkmazmıydı kanda 8eylülde çatlatma iğnesi vuruldum

Back