canim 10 dakkadan sonra beliren cizgileri dikkate almaman gerekir ki daha adete 17 gunun var daha henuz yumurtlama donemindesin coook erken yapmissin testi. saglikli bi kadinda adetten 14 gun oncesi yumurtlama gunudur unutma yani su an sen yumurtlama donemindesin istiosan iyi degerlendir bu gunleriTesti yaptıktan sonra çizgi belirmedi 5 dk sonra kaldırdım attım çantama, 2 saat sonra baktığımda böyleydi sizce nedir bu ? Adetime 17 gün var daha
Adetinize daha 17 gun varken cikmasi imkansiz zaten...Testi yaptıktan sonra çizgi belirmedi 5 dk sonra kaldırdım attım çantama, 2 saat sonra baktığımda böyleydi sizce nedir bu ? Adetime 17 gün var daha
Kizlar 1 yildir bekliyorum bgun adetim 5gun gecikti test yaptim hamilemiyi. Biraz silik sanki
Arkadaşlar merhaba bende 3 aylık evliyim ve 1.5 aydır bebek istiyoruz özellikle eşim çok istekli :) geçen ay bazı şeylerden şüphelendim adetime 10 gün filan vardı kan testi yaptırdım negatif çıktı. Daha sonra birliktelik devam etti adet günümde kahverengi hafif akıntı oldu yine şüphelendim acaba hamile miyim diye, 2. Gününde kanama başladı ama çok hafifti ve 2 gün sürdü 2 ya da 3 ped kullanmışımdır 10 ağustosta kesildi, bu ay da olmadı dedik ve 11 ağustostan bugüne hamile kalma için çaba harcadım ilişkiden sonra hiç kalkmadım , dün gece sol kasığımda çok ağrı varsı ağrıya uyandım sabah kalktığımda geçmişti, tuvalete çıktığımda da baya bi uzayan yoğun beyaz ve sarı arasında akıntım oldu, bir de 2 gündür karnımın altında bir baskı var ve sürekli kımıl kımıl gaz gibi bu arada gazım da var 2 gündür, başka da bir belirtim yok şu anda test yaptırcam adetim gecikirse ama yine negatif çıkaraa üzülmekten de korkuyorum sizce bu belirtiler nedir? Ovulasyon tarihim de 24 ü bu arada
Kizlar bugun kan tahlili yaptirdim.0.06 cikti regl de olmadım henuz gerci tarihinide hatirlamiyorum malesef.eger hamileysem bu deger yukselirmi.yada regl olmayimi bekliyim.cok karisigim
Evet hamileyim cok sukur gecen cuma ultrasona girdim ama goremedik.bu cuma gidicem tekrar.kasik ve bel agrim cok diye progestan verdi.siztam olarak ne zaman gordunuz bebisiçok erken yakaladığın için silik çıkmıştır. benim de öyleydi. kan testinde kesin sonuç verir, ancak imzana göre kesin sonucu almışsın gibi :)
Evet hamileyim cok sukur gecen cuma ultrasona girdim ama goremedik.bu cuma gidicem tekrar.kasik ve bel agrim cok diye progestan verdi.siztam olarak ne zaman gordunuz bebisi