Hamilemiyim

Testi yaptıktan sonra çizgi belirmedi 5 dk sonra kaldırdım attım çantama, 2 saat sonra baktığımda böyleydi sizce nedir bu ? Adetime 17 gün var daha

Eklentiler

• image.jpg
    36,2 KB · Görüntüleme: 93
Testi yaptıktan sonra çizgi belirmedi 5 dk sonra kaldırdım attım çantama, 2 saat sonra baktığımda böyleydi sizce nedir bu ? Adetime 17 gün var daha
canim 10 dakkadan sonra beliren cizgileri dikkate almaman gerekir ki daha adete 17 gunun var daha henuz yumurtlama donemindesin coook erken yapmissin testi. saglikli bi kadinda adetten 14 gun oncesi yumurtlama gunudur unutma yani su an sen yumurtlama donemindesin istiosan iyi degerlendir bu gunleri

Adetinize daha 17 gun varken cikmasi imkansiz zaten...
Daha yumurtlama doneminize bile gelmemissiniz ki...
Zaten dikkat edersiniz ikinci cizgi tam olarak cizgi sayilmaz bariz baya bekletilmis bir test bu ...
Ins. En kisa zamanda bebegine kavusursun canim...
Lutfen fazla stres yapmamaya calis ...
Rabb'im anneljk duygusunu her isteyen bayana tattirsin ins.Dualarimdasiniz ♥

Kizlar 1 yildir bekliyorum bgun adetim 5gun gecikti test yaptim hamilemiyi. Biraz silik sanki

çok erken yakaladığın için silik çıkmıştır. benim de öyleydi. kan testinde kesin sonuç verir, ancak imzana göre kesin sonucu almışsın gibi :)

adet gecikmesinden önce yaşanan tüm bu belirtiler malesef beynin oynadığı oyun. beklenti ne kadar büyükse o kadar sık böyle belirtiler gösteriyor vücut. o kadar çok yaşadım ki bu durumları çok iyi anlıyorum seni. kafana taktıkça olmaz diyorlardı da inanmıyordum. hiç beklemediğim bi an hamile kaldım, takmamaya çalış bunun ilacı bol dua ve sabır

Kizlar bugun kan tahlili yaptirdim.0.06 cikti regl de olmadım henuz gerci tarihinide hatirlamiyorum malesef.eger hamileysem bu deger yukselirmi.yada regl olmayimi bekliyim.cok karisigim

Kizlar bugun kan tahlili yaptirdim.0.06 cikti regl de olmadım henuz gerci tarihinide hatirlamiyorum malesef.eger hamileysem bu deger yukselirmi.yada regl olmayimi bekliyim.cok karisigim

0-5 arası negatif demek canım. Çokkkkk erken şuan bişi demek için. hamileysen değer yükselir ama adet tarihini bilmemen kötü olmuş.

çok erken yakaladığın için silik çıkmıştır. benim de öyleydi. kan testinde kesin sonuç verir, ancak imzana göre kesin sonucu almışsın gibi :)
Evet hamileyim cok sukur gecen cuma ultrasona girdim ama goremedik.bu cuma gidicem tekrar.kasik ve bel agrim cok diye progestan verdi.siztam olarak ne zaman gordunuz bebisi

Evet hamileyim cok sukur gecen cuma ultrasona girdim ama goremedik.bu cuma gidicem tekrar.kasik ve bel agrim cok diye progestan verdi.siztam olarak ne zaman gordunuz bebisi

canım bebişi adet gecikmemden 15 gün sonra görebildim. bu hafta sonu gideceğim yine ve çok merak ediyorum ne kadar büyüdü diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…