Hamilemiyim

qamze123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2015
8
2
33
Kizlar yeni uyenizim.son adet tarihimi hatırlamıyorum ama karnim agriyo ve midem bulaniyo gibi ama buyuk ihtimal bir hafta falan vardir adetime oyle olmasi lazim istiyorum rabbim nasip ederse.iki tane ustuste test yaptim ama negatif. Kan testi yaptirmayi düşünüyorum yarin.sizce?

Evet yapıyo.. Ordan kan verirseniz diğer gune sonucu alırsınız.. Ama erken bi saatte gitmeniz gerek

Amin rabbim isteyen herkese nasip etsin aratmadan versin ins. Ins sende hamilesindir canm rabbim gonlumuze gore versin hepimizin

Arkadaşlar merhaba bende 3 aylık evliyim ve 1.5 aydır bebek istiyoruz özellikle eşim çok istekli :) geçen ay bazı şeylerden şüphelendim adetime 10 gün filan vardı kan testi yaptırdım negatif çıktı. Daha sonra birliktelik devam etti adet günümde kahverengi hafif akıntı oldu yine şüphelendim acaba hamile miyim diye, 2. Gününde kanama başladı ama çok hafifti ve 2 gün sürdü 2 ya da 3 ped kullanmışımdır 10 ağustosta kesildi, bu ay da olmadı dedik ve 11 ağustostan bugüne hamile kalma için çaba harcadım ilişkiden sonra hiç kalkmadım , dün gece sol kasığımda çok ağrı varsı ağrıya uyandım sabah kalktığımda geçmişti, tuvalete çıktığımda da baya bi uzayan yoğun beyaz ve sarı arasında akıntım oldu, bir de 2 gündür karnımın altında bir baskı var ve sürekli kımıl kımıl gaz gibi bu arada gazım da var 2 gündür, başka da bir belirtim yok şu anda test yaptırcam adetim gecikirse ama yine negatif çıkaraa üzülmekten de korkuyorum sizce bu belirtiler nedir? Ovulasyon tarihim de 24 ü bu arada

Hayir kalmadim olmuyor diye uzulmustum ama rabbim ol demeden olmuyor fazla kasmamak lazimmis darisi basiniza
amin canım inşallah. benim de 10 ay oldu, ben de hiç hamile kalamadım. umutlarım da azaldı baya ama kısmet demekten başka çare yok işte

amin canım inşallah. benim de 10 ay oldu, ben de hiç hamile kalamadım. umutlarım da azaldı baya ama kısmet demekten başka çare yok işte
Ben de artik olmuyor kisirmiyim diye dusunuyordum.sistit oldum tas dusuyorum diye dokyora gittim bel agrisi kasik agrisi meger bebekmis sende kafani rahatlat anca oyle oluyor

Ben de artik olmuyor kisirmiyim diye dusunuyordum.sistit oldum tas dusuyorum diye dokyora gittim bel agrisi kasik agrisi meger bebekmis sende kafani rahatlat anca oyle oluyor
bugün hormon tahlili sonuçlarımı aldım... prolaktinim yüksek çıktı. yani gebeliğe engelmiş. doktor ilaç verdi. hemen düşürür dedi. bakalım artık kısmet... bu ilacı kullanan arkadaşlar hep ertesi ay hamile kalmış

Gecmis olsun canim allah isteyen herkese nasip etsin insallah

Bende kan tahlili yaptircaktim sozde firsat bulamadim idrar testi yaptim yine negatif. Bilmiyorum regl olmadim agrilarimda var artik nasip kismet demekten baska yol yok.ins yarn kan tahlili de yaptircam.ozaman belli olur iste.rabbim isteyen herkesin kucagini bos birakmasin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…