- 27 Haziran 2015
- 23
- 3
- 32
-
- Konu Sahibi melekkk222
Merhaba kızlar ya bana biriniz yardimci olun lütfen ...
Ya ben 12 de adet oldum 15 de adetim bitti 16 da eşimle ilişkiye girdik ya 3 posta yaptık ama yani birinci sefer içime bosalmadi ama 2 ve 3 kez bosaldı şu an hamile kalmış ihtimalim var mıdır ?? Lütfen yardımcı olun
Tabiki anladım ama çok itici bi tabir sokak ağzı resmenÜç kez
Ay çok güldüm yorumuna ondan yazdım zatenTabiki anladım ama çok itici bi tabir sokak ağzı resmen
çok zor.Oyle bir ihtimal var evet ama ovulasyon döneminde olmadgim için yani ondan merk ediyorum
Kusura bakmayın ya düzeltim zaten ama konumuz o değildi de bisey olmaz o zaman öyle mi ???Ay çok güldüm yorumuna ondan yazdım zaten
Kadıncağız can havliyle nasıl yazmışsa
Eee tatlım geç değil hatta önünde 1-2 hafta var ovulasyon döneminde de deneyin neden bu kadar sıktın ki kendini?Oyle bir ihtimal var evet ama ovulasyon döneminde olmadgim için yani ondan merk ediyorum
Yani olmama ihtimalm yüksek demekiçok zor.
Yani olmama ihtimalm yüksek demeki
Eşim uzakta calisiyo burda değil yani ayda 3 kere görüyorumEee tatlım geç değil hatta önünde 1-2 hafta var ovulasyon döneminde de deneyin neden bu kadar sıktın ki kendini?
Hmm anladım canım başka bir ayda tekrar deneyebilirsiniz o zaman sen ona göre hesaplaEşim uzakta calisiyo burda değil yani ayda 3 kere görüyorum
Bekleyip gorcez zamanla yapicak bisey yok25% diyim ben sana