Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ama napalım şehir dışındaysa zor ihtimal ancak öyle öyle tutturucaksınız spermde akıl mantık yok sonuçta hep birlikte elinden tutup yumurtaya götürelim
Ultrasonu kaptım geldim Olabilir de olmayabilir de neden dersen uzunun mevzu bence sen adetin geçmesini bekle test yap. 3 posta da çokmuş be hey gidi gençlik heyy çocuk olsun gör çok ararsın sen bu 3 postayı :)
Merhaba kızlar ya bana biriniz yardimci olun lütfen ... Ya ben 12 de adet oldum 15 de adetim bitti 16 da eşimle ilişkiye girdik ya 3 kere yaptık ama yani birinci sefer içime bosalmadi ama 2 ve 3 kez bosaldı şu an hamile kalmış ihtimalim var mıdır ?? Lütfen yardımcı olun
ya ban yicem sanirim ama dayanamicam sen gercekten evli misin ya da bilgilerine yazmayi mi unuttun yoksa karmasik bi iliskim var die yazdiinin farkinda mi diilsin evlilik disi cocuk icin deliler gibi karsi cikacak bi kafa yapim yok ama yasadiimiz ulkenin sartlarini dusunursek pekde uygun olan bi durum diil kabul edelim cidden yargilamak icin falan sormuorm merak ettiim icn soruorm