- 9 Ağustos 2014
- 998
- 887
- 44
-
- Konu Sahibi beyazgulosqe
kızlar bat 7 gün gecti .adet olmam gereken gun test yaptm negatif cıkmıstı.göğüslerim şiş acıyor yaklasık 15 gunden beri kasıklarım belım agrıyor son 2 gundur karnıma bi sancı gırıyor ama felaket tamam dıyorum sımdı geldı ama krem kıvamında bı akıntı gelıyor.test yapmaya korkuyrm cıkmazsa dye
yaptm canm ıkıncı cızgı sılık cıktıTopla kendini bi test daha alip yap :)
En azindan kafan rahat olur canim.
sagol canm hemen doktora gıdcm bakalm ınsallah bı sorun yoktur.Aaa hamilesin iste :))
Hadi hayirli olsun :) kan testi yaptir ve cok cok dikkatli olll
Yoktur rahat ol olumlu dusunsagol canm hemen doktora gıdcm bakalm ınsallah bı sorun yoktur.
canım senı yanıltmak ıstemem ama ben hazıranda kımyasal gebelık gecırdım ve bendekı etkılerı 2 ay devam ettı yanı bır sonrakı ay kendımı hamıle zannetttım bende cunku belırtıler vardı ama vucut beta hcg yı 1-2 ayda ancak atıyormus o yuzden oyle hıssedebılıyormussun. ama sen yınede test yap ınşallah hamılesndr her bunye farklıdır sonuctaMERHABA :
adet gecikmemin 2.gününde diyim göğsümde agrı uyku hali yorgunluk sık idrara çıkma yanma aşırı iştah ve karnımda şişlik var ama geçen ay kimyasal gebelik geçirdim adet gecikememin 2. gününde gün içerisinde öğle vakti test yaptım tek çizgi çıktı sizce hamile olabilirmiyim kan testi yapmalımıyım ?
cevapladığınız için şimdiden teşekkürler
cevapladığınız için teşekkürler değerim kimyasal ay geçirdiğim ay düştü ama bakalım kısmet çok istiyoruz aslında galiba etkiler psikolj,ik olabili,r yarın doktor varcanım senı yanıltmak ıstemem ama ben hazıranda kımyasal gebelık gecırdım ve bendekı etkılerı 2 ay devam ettı yanı bır sonrakı ay kendımı hamıle zannetttım bende cunku belırtıler vardı ama vucut beta hcg yı 1-2 ayda ancak atıyormus o yuzden oyle hıssedebılıyormussun. ama sen yınede test yap ınşallah hamılesndr her bunye farklıdır sonucta
amin canım sagol Allah sanada gostersn ve tum ısteyenlere ınsallahçok sevindi,m senin adına gerçekten sağlıkla kucağına al İNŞALLAH dualarım seninle
Hcg degerim 211.6 sizce nasilamin canım sagol Allah sanada gostersn ve tum ısteyenlere ınsallah