hamilemiyim

Topla kendini bi test daha alip yap :)
En azindan kafan rahat olur canim.

Kızlar benimde adetime 6 gün var ve iki gün akıntım oldu akıntım biraz geçti bu seferde sağ yumurtalığımın olduğu yer nasıl sancıyo gaz sancısı gibi banada bişey diyin varmıdır bebiş ilkinin kalbi atmadı aldırdım bebiş varmıdır hamiş kızlar bide çok kaşıntım var bacaklarımdan kanayana kadar kaşındı

merhaba yeni konu açmayı bilmiyorum yardım eder misin iz?
geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay adetim 2 gün gecikti göğüslerim agrıyor karnımda belimde agrı var ve uyku halim varayrıca aşırı iştah ve karnımda şişlik mevcut idrar yollarımda yanma ve sık idrara çıkma var sizce testi ne zamn yapmalıyım ve hamile olabilir miyim geçen ay kimyasal gebelik geçirdiğim halde

MERHABA :
adet gecikmemin 2.gününde diyim göğsümde agrı uyku hali yorgunluk sık idrara çıkma yanma aşırı iştah ve karnımda şişlik var ama geçen ay kimyasal gebelik geçirdim adet gecikememin 2. gününde gün içerisinde öğle vakti test yaptım tek çizgi çıktı sizce hamile olabilirmiyim kan testi yapmalımıyım ?

cevapladığınız için şimdiden teşekkürler

canım senı yanıltmak ıstemem ama ben hazıranda kımyasal gebelık gecırdım ve bendekı etkılerı 2 ay devam ettı yanı bır sonrakı ay kendımı hamıle zannetttım bende cunku belırtıler vardı ama vucut beta hcg yı 1-2 ayda ancak atıyormus o yuzden oyle hıssedebılıyormussun. ama sen yınede test yap ınşallah hamılesndr her bunye farklıdır sonucta

cevapladığınız için teşekkürler değerim kimyasal ay geçirdiğim ay düştü ama bakalım kısmet çok istiyoruz aslında galiba etkiler psikolj,ik olabili,r yarın doktor var

bende 1 düşük ve 1 kimyasalın ardından tekrar hamıleyım progesteronum düşük çıktı yıne ama olsn .çarşamba gorucem ınsallah bebegımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…