- 24 Ocak 2013
- 227
- 95
-
- Konu Sahibi beyazgulosqe
sence belirtiler hamilelik belirtesi gibi mi canm bugn alıcam yarın sabah yaparm bakalm1hafta gecmis varsa cikar mutlaka tekrar test yap bence
ilkınde net cıkmıs ama sonra bozulmus gbı benmde ılk hamılelıgımde sılıktı ıkıncı cızgı hamıleydm sonucta. bence bı daha test yap hamılesn buuk ıhtımalBir de bana bakin arkadaslar.biri ilk 1 dakika digeri 5 dakika icindeki goruntu.Eki Görüntüle 1559075 Eki Görüntüle 1559076
yarın bı daha ıdrarı tekrarlıyımda sonra kan testı artken iyisi kan testi diyorlar idrar bende de negatif çıkıyor :)
yarın bı daha ıdrarı tekrarlıyımda sonra kan testı artk
belirtiler hamilelik belirtisi gibi ama bazen cok istedigimiz icin bile belirtiler ortaya cikabiliyor ama gecikmen baya olmus bence hamilesinkızlar bat 7 gün gecti .adet olmam gereken gun test yaptm negatif cıkmıstı.göğüslerim şiş acıyor yaklasık 15 gunden beri kasıklarım belım agrıyor son 2 gundur karnıma bi sancı gırıyor ama felaket tamam dıyorum sımdı geldı ama krem kıvamında bı akıntı gelıyor.test yapmaya korkuyrm cıkmazsa dye
dun aldım canım test sabahta yaptm ıkıncı cızgı sılık cıktıbelirtiler hamilelik belirtisi gibi ama bazen cok istedigimiz icin bile belirtiler ortaya cikabiliyor ama gecikmen baya olmus bence hamilesin
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımdun aldım canım test sabahta yaptm ıkıncı cızgı sılık cıktı
amın canımsılık olması bı problem oldugunu gostermz dmıHayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Silikte olsa gebelik gözüküyor canım benimde aynen böyle çıkmıştıkızlar bakın test boyle cıktı
hemen gıdıcem canım doktora sagol cevabın ıcınSilikte olsa gebelik gözüküyor canım benimde aynen böyle çıkmıştıvakit kaybetmeden doktora git ve folik asite başla bu dönemde önemli canım
Canım benim adet tarihim geçtikten 12 gün sonra böyle silik çıkmıştı geç döllenme olmuş olabilir o yüzden böyledir merak etme sen, çok güzel duygular seni bekliyor yinede en kısa zamanda doktora git hem kaç haftalık olduğunu öğrenirsiniz hem dediğim gibi folik asit kullanmıyorsan doktorunun tavsiye ettiğini alırsın canımamın canımsılık olması bı problem oldugunu gostermz dmı
içimi rahatlattn canm ya ınsallah bı sorun cıkmazCanım benim adet tarihim geçtikten 12 gün sonra böyle silik çıkmıştı geç döllenme olmuş olabilir o yüzden böyledir merak etme sen, çok güzel duygular seni bekliyor yinede en kısa zamanda doktora git hem kaç haftalık olduğunu öğrenirsiniz hem dediğim gibi folik asit kullanmıyorsan doktorunun tavsiye ettiğini alırsın canım
kızlar bakın test boyle cıktı
amin canm Allah tum ısteyenlere hayrlı saglıklı evlatlar versnHayırlı olsun canım. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin :)