Hamilemiyim :(

Arnavutt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2012
108
3
68
29
İstanbul
Arkadaşlar biraz çekiniyorum anlatmaya ama başka çarem yok. Ben evleneli daha 11 gün oldu. En son nisanın 18de adet olmuştum. Ayın 5de eşimle ilişkiye girdik ve içime boşaldı ben hemen bebek istemediğim için ertesi gün hapı kullandım. Bu ertesi günü hapının etkisi 72 saat sürüyo dediler ve biz 2-3 gün boyunca tekrar ilişkiye girdik ve eşim yine içime boşaldı. Şuan adetime 4 gün var ama kaç gündür bende mide bulantısı kasık ve bel ağrısı var bide 2 gün boyunca benden hafif pembe renkli kan geldi ve ilk defa oldu bu. En başta istemiyodum ama şimdi çok istiyorum çünkü eşim askere gitti ve onun yerini bebeğimizin doldurmasını istiyorum. Lütfen yardım edin

canım yardım edin demişsin de neden test yaptırmıyorsun ??? biz hamilesin ya da değilsin desek neye yarar ??? haksız mıyım?

1 hafta önce bebek istemiyordun şimdi istiyorsun ama sebep "askere gitti eşimin yerini doldursun" diyince afalladım azcık..

bebek istiyor musunuz doğru zaman mı bence eşinle beraber iyice düşün taşın.. cevap hayırsa iyi korunun bundan sonra..

yok çoktan hamile isen de allah kucağına almayı nasip etsin inşallah..

evleneli 11 gün olmuş eşin ne ara gitti askere? allah yardımcın olsun zor walla..

Evlendikten 4 gün sonra gitti eşim. Eşim zaten çok istiyo ama ben düğün gerginliği falan derken bian düşünemedim ertesi gün hapı kullandım ama sonra pişman oldum çünkü bende istiyorum. Adet günüme 4 gün var daha test yapsam çıkarmı çıkmazmı bilmiyorum herkes adet günün en az 10 gecikirse belli olur diyolar ama ben çok merak edıyorum eşim olmadığı için doktorada tek başıma gidemiyorum napıcam ben bekleyemem 10 gün

Rabbim yardımcın olsun. Ben eşim yanımda yyokken hamile olmayı istemezdim. Bütün hamileliğimde en büyük yardımcım eşim olmuştı benim. doğumdan sonra da keza aynı. tabi senin soruna birşey diyemem olabilirsin de. bunun için sabah idrarınla test yapman yeterli olur yada bir sağlık kuruluşunda kan testi yaptırman da kafi gelecektir. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun. keşke askerden dönünce evlenseydiniz be yavrum kaçıyor mu? bende bunu anlamıyorum ya. neyse hakkınızda hayırlısı bize söz düşmez tabi ne diim..

Çook sağol. Bekleyemedik evlendik işte. O zaman ben test alayım bi deneyeyim bakalım inşallah çıkar. Aslında kan testinde hemen çıkarmış ama eşim olmadığı için tek başıma gidemiyorum doktora çekiniyorum napıcam bilmiyorum çok sabırsızım adet günüme 4 gün var bakalım

çocuk sahibi olmak çok kutsal bişey bence ve senin daha buna hazır olmadığını düşünüyorum..ve bunu sadece tek bi cümlenden çıkardım..o da "eşimin yerini doldursun" dediğin için..yanlış bi düşünce bence hemde eşin yanında yok..
oldu bittiye gelmiş gibi yazmışsın bide,okurken bende afalladım..
Allah hayırlısını versin inşallah..eğer hamileysende adetin üzerine 1 hafta geçsin git kan testi yaptır,en sağlamı o..eczane testiyle falan uğraşma..

canım kan testi için beklemene gerek yok..ilişkiden bir gün sonra bile doğru sonuç veriyor.. doktora gitmeden laboratuara git hamilelik testi yaptır.. adet üzerinden 10 gün geçmesi idrar testi için.. yanlış hatırlamıyorsam adetten 5 gün sonra yapılan da vardı.. kısacası çok beklemene gerek yok hata payı çok çok düşük.. kan testinde sıfır hata payı hatta..

Sanırım herkes bu cümlemi yanlış algılamış. Ben eşimin yerini doldursun derken kötü bi düşünce yoktu kafamda sadece eşim yanımda olmadığı için bi boşluktayım zaten ama sırf boşluktayım diye istemiyorum ben bebeğimiz olmasını. Gerçekten istediğim için istiyorum. Eğer hamileysem eşim yanımda olmadığı için zorlanıcam biraz bunun farkındayım ama olsun biz bebeğimiz olsun istiyoruz lütfen o cümlemi yanlıs anlamayın

Teşekkür ederim canım o zaman ben gidebilirsem en kısa zamanda bi kan testi yaptırayım gidemezsem artık 1 hafta sabredicem eczaneden test alıp yaparım. Ya psikolojikmi bilmiyorum ama elim sürekli karnıma gidiyo çok duygusallaştım sanki hissediyorum onu yada bana öyle geliyo

istemiyorum ama şimdi eşim yok o yüzden istiyorum diyince farklı anlaşılıyor birden..tamam o zaman zaten bu iş hazır olmakla alakalı..o yüzden gerçekten istiyorsan ve hazırsan Allah gönlüne göre versin canım

Amin sağol canım inşallah sonuç istediğim gibi çıkar :/

o cümleye afallayanlardan biri olarak:) yok canım üzülme kötü düşünmedim.. azıcık garip geldi sadece:)

benim içime doğmuştu:) belki senin de içine doğuyordur.. inş.istediğin gibi olur.. doktora gitmeye çekinme ama ya daha çoook gideceksin kontrollere vs..

benim içime doğmuştu:) belki senin de içine doğuyordur.. inş.istediğin gibi olur.. doktora gitmeye çekinme ama ya daha çoook gideceksin kontrollere vs..

Ya şimdi eşim yanımda yok ailesiyle birlikte yaşıyorum onlara söylemeye çekiniyorum ama artık yapıcam bişeyler. Sanki hissediyorum onu ya yada psikolojik bilmiyorum ama olsun yaa bebeğimiz olsun isimleri bile hazır :)

madem istemiyorsun neden korunmuyorsun?
ertesi gün hapı korunma yöntemi değildir hormonları da bozar iyice

bence bir beş gün daha sık dişini , batından bir gün sonra eczaneden iki tane hamilelik testi al farklı markalar olsun,,, yalnız testleri yaptıkdan sonra maximum süresini bekle kimnde 30 dakika kiminde 15 dakika,,, eğer hamileysen silik de olsa çigi çıkar,,,
bence kv söyleme yüzgöz olma insanlarla,, benden sana abla tavsiyesi,,,,

Teşekkür ederim ablam adetime 4 gün var yani ayın 18de olmam lazım test yapmam için 10 gün falan geçmesi gerekiyo mu ya herkes öyle söylüyo

Teşekkür ederim ablam adetime 4 gün var yani ayın 18de olmam lazım test yapmam için 10 gün falan geçmesi gerekiyo mu ya herkes öyle söylüyo

yok hayır, benimde adet tarihim 03/05/ di adet testini 04/05 de yaptım çoook silik çizgi çıktı oda 20 dakika sonra falan,,,
iki farklı marka al,,, zaten 3 - 4 tl aşağı yukarı,,,
bence yüz göz olma kv ilen şimdi,,,

yani ayın 19 unda sabah ilk idararınla testini yap,,, önceden sakın çok su içme,,,
sabah kalkar kalmaz ilk idrarın ile yap,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…