Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm adetin kaç gün geçtikızlar aranıza yenı katıldım mart ayında dusuk yaptım doktorun ılgılenmemesı yuzunden sımdı yenıden hamılılelık bulguları var ne yapmam lazım cok dusunuyorum evde bır ıs yapamıyorum kafam cok karısık yardım edın kızlar
kızlar aranıza yenı katıldım mart ayında dusuk yaptım doktorun ılgılenmemesı yuzunden sımdı yenıden hamılılelık bulguları var ne yapmam lazım cok dusunuyorum evde bır ıs yapamıyorum kafam cok karısık yardım edın kızlar
Cnm adetin kaç gün geçti
Ben dusuk yaptgm hamilileklikte adetim 11 gun gectikten sonra silik cizgi cikti kan testi yaptr canim bence oyle cikar allah kimseyi annelik duygusundan mahrum koymasin.
Bencede şimdi test yapsan çıkmaz inşallah hayırlısı olsur cnm ama düşük yapıpta hemen ardından hamile kalıp sağlıklı çocukları olanlar var bugün kandil dua edelim inşallah hayırlısıyla rabbim tüm isteyenlere evlat sevgisini tattırır bende buraya yeni katıldım benimde. Adetim 6gün filan oldu geçiyo 4 gün önce erken gebelik testi yaptım sonuç negatif ne yapıcağımı bilmiyorum beklemek çok zor offfffff offffff
bence ozel bı hastanye gıt kan testı yaptır devlet hastanelrı ılgılenmıyor fazla
bence ozel bı hastanye gıt kan testı yaptır devlet hastanelrı ılgılenmıyor fazla
2 defa negatıf cıktı 11 gun sonra belırgın cıkmadı zaten silik cıktı canım pek guvenmıyorum testlere en ıyısı kan testı ozel hastanede yaptırdım 1 saat sonra sonuc cıktı
Biliyorum çok zor ama kafana takmamaya çalış çünkü şimdi test yapsan bile pozitif çıkma ihtimali çok düşük.
Adetin 1 hafta gecikirse direk kan testi yaptirirsin...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.