• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

azra96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
19
0
1
Zonguldak
kızlar aranıza yenı katıldım mart ayında dusuk yaptım doktorun ılgılenmemesı yuzunden sımdı yenıden hamılılelık bulguları var ne yapmam lazım cok dusunuyorum evde bır ıs yapamıyorum kafam cok karısık yardım edın kızlar:14:

kızlar aranıza yenı katıldım mart ayında dusuk yaptım doktorun ılgılenmemesı yuzunden sımdı yenıden hamılılelık bulguları var ne yapmam lazım cok dusunuyorum evde bır ıs yapamıyorum kafam cok karısık yardım edın kızlar:14:

Biliyorum çok zor ama kafana takmamaya çalış çünkü şimdi test yapsan bile pozitif çıkma ihtimali çok düşük.
Adetin 1 hafta gecikirse direk kan testi yaptirirsin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm adetin kaç gün geçti

Bencede şimdi test yapsan çıkmaz inşallah hayırlısı olsur cnm ama düşük yapıpta hemen ardından hamile kalıp sağlıklı çocukları olanlar var bugün kandil dua edelim inşallah hayırlısıyla rabbim tüm isteyenlere evlat sevgisini tattırır bende buraya yeni katıldım benimde. Adetim 6gün filan oldu geçiyo 4 gün önce erken gebelik testi yaptım sonuç negatif ne yapıcağımı bilmiyorum beklemek çok zor offfffff offffff

Ben dusuk yaptgm hamilileklikte adetim 11 gun gectikten sonra silik cizgi cikti kan testi yaptr canim bence oyle cikar allah kimseyi annelik duygusundan mahrum koymasin.

Ben dusuk yaptgm hamilileklikte adetim 11 gun gectikten sonra silik cizgi cikti kan testi yaptr canim bence oyle cikar allah kimseyi annelik duygusundan mahrum koymasin.

Âmin peki 11.günden önce test yapıpta negatif çıktığı olmuşmuydu .genelde erken gebelik testleri iyi sonuç veriyo diyolar ama kafam çok karışık

2 defa negatıf cıktı 11 gun sonra belırgın cıkmadı zaten silik cıktı canım pek guvenmıyorum testlere en ıyısı kan testı ozel hastanede yaptırdım 1 saat sonra sonuc cıktı

Bencede şimdi test yapsan çıkmaz inşallah hayırlısı olsur cnm ama düşük yapıpta hemen ardından hamile kalıp sağlıklı çocukları olanlar var bugün kandil dua edelim inşallah hayırlısıyla rabbim tüm isteyenlere evlat sevgisini tattırır bende buraya yeni katıldım benimde. Adetim 6gün filan oldu geçiyo 4 gün önce erken gebelik testi yaptım sonuç negatif ne yapıcağımı bilmiyorum beklemek çok zor offfffff offffff

bence ozel bı hastanye gıt kan testı yaptır devlet hastanelrı ılgılenmıyor fazla

benım oyle bı sızım yoktu ama doktora sor derım senın adetın kac gun gectı ve normalde kac gun adet oluyodun

2 defa negatıf cıktı 11 gun sonra belırgın cıkmadı zaten silik cıktı canım pek guvenmıyorum testlere en ıyısı kan testı ozel hastanede yaptırdım 1 saat sonra sonuc cıktı

Hımmm ozaman birkaçgün daha beklim hastaneye gidim inşallah benim vajina bölgemde sızlama oluyo acaba hamilelik belirtisimi yoksa üşüttümmü çünkü ben üşütüncede böyle oluyo

hamılelık belırtın varmı bıde bende var o yuzden cok suphelenıyorum esımde bende cok ıstıyorum ama ılk kı dustu kanamm oldu devlet hastanesıne gıttım bısey yok dıyıp gonderdıler sonrakı gun gıttım yatıs dedıler hıc ılgılenmedıler ozele gıtmadıgıme pısman oldum:43:

Biliyorum çok zor ama kafana takmamaya çalış çünkü şimdi test yapsan bile pozitif çıkma ihtimali çok düşük.
Adetin 1 hafta gecikirse direk kan testi yaptirirsin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oyle yapıcam ılk hamısımde dusuk yaptım 11 gun sonra teste cıktı sonra kan testı yaptırdım

Arkadaşlar bende gecikmenin ikinci günü yaptım negatif 7 gün geçti hala adet olmadım, bidaha test almak istemiyorum hamile olma ihtimalim var mı idrarda çıkmama ihtimali ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back