arkadaşlar sabah test yaptım 2. çizgi gölge gibi cıktı ama beyaz renkli gölge gibiydi ya korkuyorum çünkü migrenim bir haftadır tutmuştu ve ilaçiçtim üşütmüştüm antibiyotik kullandım.ayrıca bebek istiyoruz ama folik asit aldım unutkan oldugum için ve bebek olmuyor prolaktin hormonum yüksek diye folik asit hapı kullanamadım korkuyorum.hamileysem naparım o kadar ilaç içtim.
hayır 13. de adet oldum adetim 2 gün sürdü sonra adetten 3 gün sonra kahve ve pembe renk arasında kanamalar oldu ben antibiyotik kullandım ilaç adeti kesti ondan tekrar kanama oldu diye düşündüm. işte bu haftada acayip bir bel ağrısı kasık ağrısı ve göğüslerim sert ve acıyor anlam veremedim bende.test yaptım sabah 2. çizgi beyaz gölge gibiydi.
ankarada oturuyorum ne olduki arkadaşım.ya bir sürü ilaç kullandım bebek olmuyor diye prolaktin hormonum yüksek cıkıyordu çünkü bende rahat rahat kullandım ilaçları ama korunmuyorduk tabi.
amin canım allah isteyen herkes nasip etsin inşallah.çalışıyorum öğle arasında gidip kan testi yaptırıcam zaten herşeyin hayırlısı bakalım...
arkadaşlar sabah test yaptım 2. çizgi gölge gibi cıktı ama beyaz renkli gölge gibiydi ya korkuyorum çünkü migrenim bir haftadır tutmuştu ve ilaçiçtim üşütmüştüm antibiyotik kullandım.ayrıca bebek istiyoruz ama folik asit aldım unutkan oldugum için ve bebek olmuyor prolaktin hormonum yüksek diye folik asit hapı kullanamadım korkuyorum.hamileysem naparım o kadar ilaç içtim.
canım benim sen hamilesin:)
ayrıca içtiğin ilaçlarla ilgili hiiiiiiiiiiiiiiiiççç korkun olmasın..için rahat olsun sakın endişelenme..daha gebeliğin basında kullanılan 2 ılaçtan bişi olmaz.benım bır tanıdıgım gebelıgının ılk ayı film cekınmıstı sapasaglam saglıklı yavrusu oldu..
gebelık degerlerı bu
3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hf 13,300 - 250,000
17-24 hf 4,000 - 165,0000 senın degerı 61 ise 3haftalık hamılesın anladıgım kadarıyla..
ya bi sorum olacaktı adet olacağım gun beta hcg 5.54 cıktı dr tam sınır dedı 3 gun sonra tekrar yaptır dedı ama adet günümden 3 gun önce pembe leke geldı sonrasındada kahve suan adet günümden 3 gun gectı ama hala regl olmadımmm 2 ay önce 5 haftalık düşük yapmıştım ondada aynen bu sekılde hamıle kalmıştım acaba yıne hamılemıyımm
arkadaslar nerdesiniz hiç okuyup bişeyler bilen yokmu bana cevap veren yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?