- 11 Kasım 2014
- 3
- 0
- 1
konuyu ailene açıp onlarla birlikte bi çözüm bulmalısınız kendi başına verebileceğin bi karar değil.. erkek arkadaşını kesinlikle dinleme ..Arkadaslar ben evli değilim bir hata yaptm ve acısını çekiyorumdün tekrar tekrar test yaptm hep pozitif cikti. tahminine göre de 5 haftalik hamileyim erkek arkadasim aldirmamiz lazim diyor ama ben bebeğimi aldirmak istemiyorum onu hissediyorum ne yapmam gerek doğru olan sizce nedir bana fikir verin lütfen
Bende geciktim pre ve çekilme kullanıodk noldı canm merak rttm? KorkuormMerhabalar hanimlar ben yeni katildim araniza size bir sorum olacak benim bir oğlum var eşimle prezervatif ve çekilme yoluyla korunuyoruz.ilk hamileligimde adet gecikmemde olmuştu vede tüm belirtiler kasık ağrısı sabahları baş dönmesi migde bulantisi vs....şimdiyse tüm belirtiler var vede dayanilmaz derecede bel ağrısı yanlız tek sorun düzenli şekilde adet olmam buyüzden aklım çok karışik böyle şeyler yaşayipta hamile kalanlar varsa ltf benimle paylaşsin..hamile kalmak şuan en son dileğim oğlum daha 1,5 yaşında ve ben epilepsi/sarà hastasıyim oğlum a yeri geliyor zor bakıyorum uyku en çok ihtiyacim olan şey stress den uzak bir hayata ihtiyacım var ama çocuk büyütmek en zoruymus annelik duygusu olmasa dayanamam asla Eşimde destek olmayan bir insan..ltf yorumlarinizi bekliyorum şimdiden tşk ederim.
bunu bizim burdan söylememiz imkansız korunmadıysanız yumurtlama dönemindeyseniz bu risk her zaman var adetin gecikirse test yaparsın başka türlü burdan hamilesin ya da değilsin diyemeyizMerhaba arkadaşlar 1 hafta önce ilişkiye girdim yumurtlama dönemimdi adetime de daha var ama çok merak ediyorum acaba hamile olur muyum
rahmin ağzı değilki orası rahim içerde olur.ama boşalma olduysa hamile kalınabilir.4 aylık evliyim ama 3 ayda eşim zorlayarak kıxlık zarını bozdu 4 gün öncede tam amlamı işe içine gireöedi ama rahmin agzına boşaldı diebilirim tam anlamıyla içine değil hamile kalma ihtimalim var mıdır ben çok istiorum ama ilişkiyede tam giremiorum
Lütfen cevaplar mısınız? nişanlıma ilişkiye girdik 2 kere içime boşaldı fakat benim reglim cok düzenlediir 31günde bir geliyor ocağın 6sında regli oldum ve ocağın 31inde ilişkiye girdik reglime 5gün kala içim hiç rahat değil sizce hamile kalır mıyım ertesi gün hapı almalı mıyım cok kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?