• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyim?

adetten 10 gün önce belirti başlamaz canım çünkü 3-4 gün önce yumurtlamış oluyosun ve emriyo daha rahime düşmemiş oluyo hamiş belirtileri embriyo rahime yerleşince başlar oda enson adetinden 4 hafta sonra rahime düşer benim adetime 3-4 gün kala sık çişe çıkma baş ağrısı ve mide yanmasıyla kendini belli etti adetime 3 gün gecikince idrar testi yaptım çıktı göğüs hassasiyeti benim her adet dönemimde olan bi durumdu yani direk gebeliklede alakası

Anladim da tatli benim yumurtlamoa donemim bitince basladi ve ben hicc bu kadar erken belirti yasamadim belkide senn dedigin gibidir dogru olabilir bu ay da boyle olmustur bakalim gunu bekleyecez cevabin icin tsk. Ederim :-)

evet klomeni doktor verdi ama 2 kez kullandım adetim normal seyrinde olur herzaman ama bu ay 3 gün gecikti test bugün negatif cıktı yine :( sanırım bu ayda olmadı

merhaba arkadaşlar ben geçen ay adetimin ilk günü belara adlı doğum kontrol hapını kullanmaya başladım ve düzenli olarak kullandım fakat son 4 hap ile birlikte üst solunum yolları enfeksiyonu nedeniyle amoksisilin içerikli bir ilaç kullandım bu sırada doğum kontrol hapı bitti 7 günlük ara verdim adetimin 5. günü 2. kutuya başladım.başladıktan 3 gün sonra antibiyotiğin belaranın koruyuculuk etkisini azalttığından habersiz korunmasız bir ilişki yaşadım ve içeriye boşalma oldu.ertesi gün tesadüfen belaranın etkisini azalttığını öğrendim ve ilişkiden 19 saat sonra norlevo kullandım.sizce gebelik riski var mıdır?tek umudum norlevoyu ilk 24 saat içinde almış olmam ve ilişkinin yüksek doğurganlık günlerime denk gelmemesi

evet klomeni doktor verdi ama 2 kez kullandım adetim normal seyrinde olur herzaman ama bu ay 3 gün gecikti test bugün negatif cıktı yine :( sanırım bu ayda olmadı

kanda baktır istersen bazen beta hcg idrarda geç çıkıyo hatta bi arkadaşımın ne idrarda ne kanda belli olmuştu haftalıkken ultrasonda kalp atışlarını duyunca hamile olduğunu anladılar

merhaba arkadaslar bende tüp bebek yaptırdım 4gunum kaldı sonuc almaya fakat adet agrısı gbı agrılrm oluyo bazen benm durummda olnlar var mı

Son düzenleme:
o hissettiğin durum yumurtanın çatladığının belirtisi muhtemelen çünkü adetine 14gün kala o 14.günde çatlama oluyo ilişkiye girmen gerekiyo hamile kalabilmen için zaten 1ayda 3günün var kendini vücudunu tanıyosun çatladığı günü hissedersn beyaz akıntı gelir lastik gibi ve ateşin yükselir ilişkiye girmen gerekir....inşallah hamilesindir ama bahsettiğin durumları bende hep yaşadm ama boşuna ümitlenme benim heray batmam oluyor ama malesf hamile deil oluyorm ki umarım senin öyle deildir....

Haklısın gülüm test yaptım negatif çıktı . Ama ne bileyim insan ümitleniyor işte . Herşeyin hayırlısı . Sagol canım inş

Merhaba , aranıza yeni katıldım ve bende yazmak istedim. Kasım ayında dış gebelik atlattım. 2 ayda ancak değerlerim normale döndü. Herhangi bi tedavi görmemiştim. Bu ay adetim 3 gün gecikti, mide yanması, baş ağrısı ve mide bulantısı belirtileri var ama sevinsem mi bilemedim.Arkadaşlarımdan regl döneminde mide bulantısı, baş ağrısı yaşayanlar var. Bende hiç olmaaslında ama bilemedim işte... Umarım bebek isteyen herkesin sağlık bir bebeği olur:))

Ay canım ya inş hadi bakalım . İnşş Rabbim yüzümüzü güldürür. Senin için 3 tane Yasin okudum içimden geldi :) Rabbim gönlüne göre verir inş . Mutlaka haber et . Ben de test yaptım bugün . Tek çizgi ama daha 7 gün var adet. Günüme . İnş değişir sonuç . Haberleşelim balım . Herşeyin hayırlısı

Merhaba Tekrar canım,malesef:(((
12.günü tekrar yaptım negatif çıktı,ve de hiç beklemiyordum adetimden tam 10 gün önce adet olduuumm:(((( hiç bu kadar erken olmazdım,ben 19 gibi bekliyordum ama 13 ünde oldum.Şu an hastayım ama her zaman daha fazla kanamam olurdu bu sefer daha az ama yinede geliyor.
Amaaaannn ne yapayim ya hayırlısı oldum,önümüzdeki maçlara bakıcaz artık:)))))

Ama senden haber bekliyorum bana güzel haberlerini ver de tesselli bulayım canım sende:)

Bu arada benim için okuduğun dualara çok teşekkür ederim tatlım şimdi ben senin için okuyorum:)

Merhaba Tekrar canım,malesef:(((
12.günü tekrar yaptım negatif çıktı,ve de hiç beklemiyordum adetimden tam 10 gün önce adet olduuumm:(((( hiç bu kadar erken olmazdım,ben 19 gibi bekliyordum ama 13 ünde oldum.Şu an hastayım ama her zaman daha fazla kanamam olurdu bu sefer daha az ama yinede geliyor.
Amaaaannn ne yapayim ya hayırlısı oldum,önümüzdeki maçlara bakıcaz artık:)))))

Ama senden haber bekliyorum bana güzel haberlerini ver de tesselli bulayım canım sende:)

Bu arada benim için okuduğun dualara çok teşekkür ederim tatlım şimdi ben senin için okuyorum:)

Hmmmm . Üzüldüm cano ya . Ama herşeyin hayırlısı . Vardır Rabbimin bir bildiği ;) benden de ümidi keselim . Adetime son 4 gün . Ve bende şimdiden ağrıları başladı . Artık seninde dediğin gibi önümüzdeki maçlara bakıcaz :) Rabbim hayırlı zamanda yüzümüzü güldürür inş . Bu arada erken adet olmanın sebebi bence stresttir . Sıkma canını . Psikolojini bozma . Rahat ol . İnş olacak :))
Allah razı olsun gülüm senden de ne demek . Duamızdan başka neyimiz var ki . Her daim dua ile cano ;)

Back