- Konu Sahibi elifercannn
-
Merhaba canım,haber vereyim dedim,dün test yaptım yani çatlama iğnesinin 10.günü ve teste ikinci çizgi çok ama çok silik çıktı gözle görülüyor ama net değil,çok ta heyecanlanmak istemedim,yarın sabah gene yapıcam onda biraz daha belirgin olursa bir kaç gün sonra tekrar yapıp kan testi yaptırıcam.Hemen sevince kapılık sonra hayal kırıklığı yaşamak istemiyorm.İnşallah hamilelyimmdir.Sen ne yaptın?
Kizlar bende de ilk defa adetimden 10 gün once belirtiler basladi bu kadar erken baslamazdi yumurtlama gunum bittikten sonra basladi kasiklarim agriyor sancilaniyor goguslerimde agriyor arada sizi oluyor sismede var cok hassaslasti iliskiye girmeyi birakin Esime sarilamiyorumblekoltuk altimdan da agri oluyor baska belirtim yok erken olunca suphelendim simdi 8 gun var adetime test de yapamiyorum
Fikriniz var mi
selam canlar. bn 12 aylık evliyim. ve evlendiğim günden beri çocuk istiyorum. ve umutluyum. ama her seferinde umudum kırılıyor. =( ama ilk defa bu ay adetime 13 gün kala süt beyazı akıntı geldi. ve sağ kasığımda batma oldu göğüslerimde de şişkinlik. sizce hamile olabilirmiyim? çok acil cevap bekliyorum...
Batma bende de var ama benim afedersiniz seyimin ustu karnimin alti agriyor batmada orada oluyor bir de orada cekilme gibi bisi oluyor sanki agda yaparsin acir ya o tarz oluyor ama daha onceden de olmustu sık degildi sadeceCanım test yapma olmadı doktora git bnde 6 aylık evliyim bebek istiyoruz çalışmalara yeni başladık ama sol kasığımda batma oluyor benimde beklemek çok zor yaaahayırlısı olsun
Sagol canim ya agzindan bal damliyor ins hamileliktir gercektenCanım belirtiler hamilelik belirtisi . :) hadi bakalım inş hayırlı sonuç olur . Ama bence test yapma . Eerken daha . Ben yaptım moralim bozuldu . Biraz daha bekle inş olumlu sonuç. Olur canım:)
Batma bende de var ama benim afedersiniz seyimin ustu karnimin alti agriyor batmada orada oluyor bir de orada cekilme gibi bisi oluyor sanki agda yaparsin acir ya o tarz oluyor ama daha onceden de olmustu sık degildi sadece
Canim benim insallah hepimiz hamileyizdirBnm sadece kasıgımda ve tatlı tatlı kaşınıyorum umarım hamileyimdir beklemek çok zor bu belirtiler denemelere başladıktan sonra oldu bnde piskolojikmi bilmiorum okuduklarımdan mı bilmiorumm
Canim benim insallah hepimiz hamileyizdirsenin adetine kac gun var
Benimde haftaya pazar adet gunum 2.5 yillik evliyizBnm adetime daha var yumurtlama dönemindeyim çalışmalara devam edioruz önümüzdeki haftasonu test yapcam senn ne kadar var ve ne kadar evlisin tatlım?
Benimde haftaya pazar adet gunum 2.5 yillik evliyiz
Allah razi olsun canim benim insallah tutar da seninde benimde ikimiz icin dua edicem bende hamilelerin duasi tutarmis hamile kalsam ne dualar etcem sana beklemek güç tabiki insallah muradimiza ererizSenn az kalmış bn daha beklicem inş hamilesindir hayırlı haberini bekliyorum dua edicem senn için bnde 6 aylık evliyimm
Tatlim adetler hep gununde mi oluyordu belirtilerin var mi bunlar çok onemli ayrica 3 gun gectikten sonra kan testii cikiyor diye biliyorum fakat uzulmek istemiyorsan bekle derim bende de belirtiler var bende bekliyorum gerçi aetim daha gelmedi ama bazen erkendende cikabiliyormbr arkadaslar;
ben 2 yıllık evliyım 8 aydır bebek istiyorum 2 kez klomen kullandım olmadı bu ay adetim üç gün geçti acaba hamile olabilir mym?ne zaman test yapmalıyım negatif cıkınca cok üzülüyorum...
Tatlim adetler hep gununde mi oluyordu belirtilerin var mi bunlar çok onemli ayrica 3 gun gectikten sonra kan testii cikiyor diye biliyorum fakat uzulmek istemiyorsan bekle derim belki gec dollenme olduysa yuksek cikmaz degerin negative diye uzul e sonra en azindan 6 gun gecsinmbr arkadaslar;
ben 2 yıllık evliyım 8 aydır bebek istiyorum 2 kez klomen kullandım olmadı bu ay adetim üç gün geçti acaba hamile olabilir mym?ne zaman test yapmalıyım negatif cıkınca cok üzülüyorum...
Allah razi olsun canim benim insallah tutar da seninde benimde ikimiz icin dua edicem bende hamilelerin duasi tutarmis hamile kalsam ne dualar etcem sana beklemek güç tabiki insallah muradimiza ereriz[/QUOTe
Allah razı olsun cnn hayırlı haberini bekliyorum bnde sana vericem isteyen herkese versin rabbim çok zorr olmaması
Kizlar bende de ilk defa adetimden 10 gün once belirtiler basladi bu kadar erken baslamazdi yumurtlama gunum bittikten sonra basladi kasiklarim agriyor sancilaniyor goguslerimde agriyor arada sizi oluyor sismede var cok hassaslasti iliskiye girmeyi birakin Esime sarilamiyorumblekoltuk altimdan da agri oluyor baska belirtim yok erken olunca suphelendim simdi 8 gun var adetime test de yapamiyorum
Fikriniz var mi
mbr arkadaslar;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?