hamilemiyim ?

elifercannn

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2013
73
0
16
Tokat
selam canlar. bn 12 aylık evliyim. ve evlendiğim günden beri çocuk istiyorum. ve umutluyum. ama her seferinde umudum kırılıyor. =( ama ilk defa bu ay adetime 13 gün kala süt beyazı akıntı geldi. ve sağ kasığımda batma oldu göğüslerimde de şişkinlik. sizce hamile olabilirmiyim? çok acil cevap bekliyorum...

Sevgili Elifercann,
herkeste belirti aynı olmaz ama kasıklarında, karın altında sertlik var mı dokunduğunda yad gerginlik?

test yapsan da net sonuç alabileceğini sanmıyorum düşünmemeye çalış bekle adet günün geldiğinde ya da 1-2 gün geçtikten sonra kan testi yaptırırsanız kesin sonucu alırsın, allah gönlüne göre versin:)

İnş canım benim Rabbim gönlüne göre versin inş . Aynen bende çok korkuyorum ama herseyın hayırlısı . Rabbim tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün . Bence bir kaç gün daha bekle . Sonra test yap . İnş olumlu sonuç alırsın canım

Son düzenleme:
Merhaba Canim,
Benim Hamileligimde sadece cok akintim sut beyaz ve cok wc ye gidiyordum ve gunum 1 hafta gectikten sonra gebelik testi positief verdi , alllah herkezin gonlune gore versin.
Benim gebeligim ama iyi sonlanmadi o ayri birsey. Optum

Merhaba Canim,
Benim Hamileligimde sadece cok akintim sut beyaz ve cok wc ye gidiyordum ve gunum 1 hafta gectikten sonra gebelik testi positief verdi , alllah herkezin gonlune gore versin.
Benim gebeligim ama iyi sonlanmadi o ayri birsey. Optum

Herşeyin hayırlısı gülüm . Üzüldüm senin adına . Ama şer gibi görünende vardır bir hayır . İnş Rabbim gönlüne göre verir . Ve HeRşEY gönlünce olur inş canım . Dua ile ..

Merhaba, adetinize "13 gün kaladan" bahsetmişsiniz, adetinize 13 gün kala hamilelik belirtileri değil yumurtlama belirtileri gösterirsiniz. Bir sonraki regli tarihinizden tam 14 gün önce yumurtlarsınız bu kural hiç değişmez...

Evet canım sonunda yüzleştim bu gerçekle . :) boşu boşuna ümitlendim . Herşeyin hayırlısı ama inş cümlemizin gönlündekiler hayırlısıylla olur inş .

acaba hamilemiyim..lütfen yardımcı olun..
merhaba arkadalar aranıza yeni katıldım..
sorunum şuki hamilemiyim bilemiyorum adetime 13 gün var fakat geçtiğimiz adetimin 10. günü mide bulantısı kusma ve mide ağrsı şikayetiyle doktora gittik doktor rutin kan ve idrar tahlili yaptı herhangi bir enfeksiyonla karşılaşmadık serum taktı mideni üşütmüşsündür deyip.sonra adetin 12. günü nohut büyüklüğünde pembemsi çok yapışkan koyu bir akıntı oldu.ertesi gün evde idrar testi yaptım negatif çıktı.ama baş dönmelerim mide bulantılarım ara ara devam ediyor.14. günü yani bugün kasık ağrılarım çoğaldı karnımda şişkinlik ve gaz hissi var.ama kasıklarımdaki ağrı çok ne oluyor bana anlamıyorum.yumurtlama gününden m kaynaklanıyor yoksa hamilemiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…