kızlar ben daha önce yazmıstım adetime 2 günkala yine test yaptım birza bekledi ve 2. silik çıktı .bugün yaptım saat 2 falndı hiç birsey çıkmadı...bat 28 yani yarın acaba erkenmi yaptım...boş ümitmiydi anlayamadım digerleri hiç silinmedi ama bunda hiç çişzgi yok kafam karıştı.bende beta yaparım ama ümitsizim artık...sizce fikri olan varmı..2 tane silik çıktı.adete 1 kala boş...
ne oldu belli oldu mu sizin sonuç:18: merak ettim doğrusu.inş hamişsinizdir
bugün kan tahlili yaptım pozitif dahaçok yeni hamiş oldugum ögrendim bakalım hayırlısı canım..hepinize çok teşekkür ederim insan böyle durumlarda çok bunalıyor cvp almak istiyor...
Tebrik ederim yesim...Ben bugün okadar kötüyümki,kasık ağrım fena,bide sanki sağ göğsümün altında bi ağrı var rahatsız ediyo bat 12 aralık ve çok kararsız kaldım kan tahlili versem mi diye idrar testlerim negatif çıkıyo...
ayyy tebrik ederimbugün kan tahlili yaptım pozitif dahaçok yeni hamiş oldugum ögrendim bakalım hayırlısı canım..hepinize çok teşekkür ederim insan böyle durumlarda çok bunalıyor cvp almak istiyor...
ayyy tebrik ederim
darısı başımıza inşallah
belirtilerin neydi bu arada.ayrıca senin bebişte bayağı nazlanmış gelene kadar.baksana günün geçmiş bile belli etmiyomuş kendini yaramaz kuş
sdnur sende üzme kendini.senle aynı duumdayız.bizimde olcak inş.üzme kendini
teşekkürler canım..insan iter istemez geriliyor.kaçtane idrar testi bi gün net var çıkıyor bir gün yok kafayı yiycektim.en sonunda kan testi yaptırdık çok korkuyordum yok diye ama sonuç 20.2 çıktı daha çok yeniymiş.geç döllenme olmuş...bebiş çok nazlı olucak heralde:)))darısı tüm isteyenlerin basına insallah.kızlar hepimize dua ediyorum gercekten...çok tesekkür ederim yardımlarınıza bir cevap bile benim için çok önemliydi...belirtilerim de aslında ben hep hissettim gercekten var gibi geliyordu..ilk günden itibaren kasıgımda batma.bel agrısı yüzümde sivilceler olmuştu ve bacaklarımda benim bu ikinci hamilelik ilkindede sivilceler olmustu oradan süphelendim..göğüs hassasiyeti ve bulantı hiç olmadı..uçları sadece kararmaya başladı.diş etlerimde agrı oldu annem gebelikte olur demişti..fazlada öyle bir belirtim olmadı..ama hisler yanılmazmış kızlar ..umarım yardımcı olmuşumdur...birde idrar testim ilk zamanlarda 2 saat sonra silik çizgi çıkmıştı...dikkate almayın diyorlar ama ben aldım..adetim 6 gün geçtiginde 5 dakika da sonuç verdi..oda silik pembe çizgiydi..adetten önce hep geç çizgi çıktı bende...inşşş..seninde güzel gider hersey...tutunur bebişler bze saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin...rabbim herkese...
tebrik ederim arkadaşım.Allah tamamına erdirsin.benimde ikinci çizgi iki saat sonra çıktı ve dakikalar sonra kayboldu.ve şu an ikinci çizginin yeri çok çok hafif duruyo.
böyle bir durum yaşadın mı acaba. yardımcı olursan çok mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?