arkadaşlar benim adetime 1 gün var ama normalde de 10 gün kadar gecikiyor hep...ama kasıklarımda bi 10 gündür batma var,göğüslerimde hassasiyet var ayrıca...Bi de durmadan yemek istiyordum 2 gün öncesine kadar,2 gündür daha normal yiyorum...Şimdi idrar testi alıp gelecem ama dogru sonuç verecek mi emin değilim...çok sabırsızlandım galiba...acaba test dogru sonuç verir mi?
Canım 3 gün beklemeden test yapma derim..İyice meraklanıp sonuç negatif olursa daha da üzülürsün ve bu da hamile kalmanı zorlaştırır.
Bunu heryerde söylüyorum lütfen gecikmeden test yapmayın!!!
Benim de aşırı göğüs hassasiyetim ve sol kasığımda batma vardı...
Herşey gönlünce olur inşallah...
Ben de dun adet günüydü olmadım ve test yaptım negatif cikti moralim bozuldu erken mı yaptım acaba bikacgundr gogus hassasiyeti var bugün de kasık ağrısı var hafiften ve midem tuhaf
Ben oğlumu mens günümde öğrenmiştim.Bu tarihler hamile kaldığın günle alakalı,bebek olduktan 14-20 gün arasında kana bhcg çıkıyor.Bence bakabilirsin,ne kaybedeceksinki.
Genellikle testler doğru çıkıyor canım. Ben ne zaman test yapsam, hep negatiftir. Sonrasında da regl olurum zaten. Ama ama bazen idararda görünmeyip, kanda da görülebiliyor. O yüzden regl olmanı bekle, gecikme gününe göre kan tahlili yaptırırsın.
arkadaşlar benim adetime 1 gün var ama normalde de 10 gün kadar gecikiyor hep...ama kasıklarımda bi 10 gündür batma var,göğüslerimde hassasiyet var ayrıca...Bi de durmadan yemek istiyordum 2 gün öncesine kadar,2 gündür daha normal yiyorum...Şimdi idrar testi alıp gelecem ama dogru sonuç verecek mi emin değilim...çok sabırsızlandım galiba...acaba test dogru sonuç verir mi?