Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esra nasılsın canım hiç sesin solouğun çıkmıyor
iyiyim cnm ..öğln b girdim hemen çıktım k.bakma anca yazıorumm..ee senin güzel haberini p.tesi alcakmıyızzz???:CüvCüv:
ya kızlar birde bu akıntı öldürecek beni ya böyle su gibi bişey ama koku da yok sadece kıvamı biraz koyu berrak ne oluyoruz anlamadım acaba enfeksiyon olabilir mi bu
ayzuncum inş hamişsindir canım
elifcim seninde hep testlerin pozitif çıkmış bu kadar yanlıştest olmaz die düşünüyorum inş hayırlısı ile hamilesindir tatlım gelilp bakıcam buraya yine haberini almak için kib sevigler bu arada bende aşılama yaptırdım bu ikinci aşılamam ama belirtim yok sadece arada karnımda ağrı oluyo gibi o kadar inş hamişimdir bende
kizlar merhaba nasilsiniz bu arada elifcim hadi yaa olsun artik biseyler senden bari duyalim su guzel haberi cnm yaaa
haberleselim cnm ins. hamileyizdir allahim bizede nasip etsin
cnm y cok saog ins. hamisimdir.allah hepimize hayirlisiyla nasip eder ins. seninde ins. hayirli haberlerini aliriz bu arada cnm haberleselim
kızlar ben sabah test yaptım ama sanırım benim önceki yaptığım testler hatalıydı hiç bişey çıkmadı bu sefer sanırım ben hamiş değilim bu ay dinlenecem önümüzdeki ayda hastalanıp doktora gidecem tedavime tekrar başlayacam hepimizin hakkında hayırlısı kızlar belki sizlerden alırız hamiş haberlerini ayzun sen bugün test yaptıracaktın canım haber ver ha merak ederim öpüyorum hepinizi byeeeee
kızlar ben sabah test yaptım ama sanırım benim önceki yaptığım testler hatalıydı hiç bişey çıkmadı bu sefer sanırım ben hamiş değilim bu ay dinlenecem önümüzdeki ayda hastalanıp doktora gidecem tedavime tekrar başlayacam hepimizin hakkında hayırlısı kızlar belki sizlerden alırız hamiş haberlerini ayzun sen bugün test yaptıracaktın canım haber ver ha merak ederim öpüyorum hepinizi byeeeee