üstüne görme olayında nasıl oluyo acaba bi bilgisi olan varmı
merhabalar..aranıza yeni katıldım çok merak ediyorum birkaç gün daha bekleyebilirdim ama sizin fikirlerinizi de almak istedim. adet günümü geçeli beş gün oldu hala kanamam olmadı, üçüncü gününde bir test aldım negatif çıktı..ama hala kanamam gelmedi. hamile olabilirmiyim? yoksa herhangi bir rahatsızlığın belirtisimidir sizce? birkaç gün sonra bir kaç test daha yapmak istiyorum emin olmak için ama..
üstüne görme olayında nasıl oluyo acaba bi bilgisi olan varmı
ayyy kızlar hangi devirde yaşıoz yaaa gidin bi sağlık ocağına test yaptırın yaaaa ayyy 12 gün geçio doktora bile gitmionuz hayret yani doğurunca gidersiniz artık...
güzelim ben üğstüne gördüm minik yaprak petler var ya iki tane o petlerden battı..rengi açık pembe kahverengi arasındaydı..iki gün sürdü..üç günü geöerse zaten düşük tehlikesi var demektir ama allah a çok şükür bendeki üç günü geçmedi iki gün sürdü..üstüne görme budur..ve ben bunu hamileliğimin beşinci haftasında yaşadım..şuan sekis haftalık hamileyim..artık kalmadı..dafidaf bi konuda bana yardımcı ol nolur üstüne görmede ne kadar kan gelir
kızlar suzz tahlil sonucunu söyleyene kadar benle ilgilenirmisiniz.ben 5 nisanda adet oldum zamanında.3 gün yoğun 2 günde az geldi.aradan 4 gün geçti.sol kasığıma bıçak saplanır gibi oldu.kahverengi leke geldi.regl ağrısı gibi belim bacaklarım ağrıdı.bugün lekelenmemim 2.günü.dün test yaptım.ikinci silik çizgi çıktı.normalde çıkmazdı.acaba hamilemiyim kızlar.dr.a gitcem ama ilçeden merkeze gitmem gerek.biraz bekliyim diyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?