hamilemiyim?

dhajdhasjkdhakjdhasd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2025
6
1
1
25
sevgilimle adetken sürtünme yoluyla birlikte olduk ama o çıplaktı bende kıyafet ped ve iç çamaşırı vardı bir damla zevk suyu kıyafetime bulaştı anında kalktım kucağından ve hemen sildim bulaşan yeri tam olarak vajina bölgeme bulaşmamıştı ama sorun şu ki ben bu ay adeti oldum ama ilk gün geldi ve akşama kanama kesildi yarın devam edermi bilmiyorum sizce olabilirmi böyle birşey lütfen yardım edin pişmanım

olabilirsin hatta zevk suyundan dünyaya gelebilirse cinsiyeti de erkek olur muhtemelen. çok keyfine düşkün hovarda bir çocuk olacaktır. sen en iyisi bir daha bu toplara girme ne olur ne olmaz gebeliği var bulaşıcı hastalığı var. belli ki yaşın henüz çok küçük Allah muhafaza ömür boyu taşıyacağın virüsler var cinsel yolla bulaşan. belirli bir yaşa kadar ara ver cinselliğe

Hem adetlisiniz, hem sürtünme diyorsunuz, iç çamaşırı, ped diyorsunuz.
Sizce hamile misiniz gerçekten?
Yani profilde 25 yazıyor yaşınız sizce gerçek olabilir mi?
Yok yok kesin hamilesindir hatta belki de ikizdir. 🫶🏻

adet oldum ama kesildi bugün ondan endişe ettim yerleşme mi gibisine
Yok hamile değilsin. Adetli iken hamile kalamazsınız, sürtünme ile zaten hamile kalamazsınız. İç çamaşırını pedi sperm delip geçmeyeceğine göre imkansız. Bundan sonra dikkat edin, gebelik olmasa da bulaşıcı hastalıklardan çekinin, korunarak birliktelik yaşayın.

bu konularda inanın bilgim yok asla internette olmaz diyor zaten kıyafetten ama nedense böyle olunca korktum kesildi bi anda çünkü yerleşme kanaması diye korktum
Hayatım adetliyken spermin rahme ulaşması oldukça zor hadi oldu da pedi aştı vajinaya ulaştı o bile yumurtalara ulaşmadan kanla atılır stres yapma

Back
X