Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 2 tane çocuğum var daha önce test yaptığımda bu kadar silik çizgi çıkmamıştıSelamlar, awox iyi diyorlar ama freely hatalı sonuç verebiliyor. Adet günü tekrarlayın derim, yine çizgi çıkarsa o gün kan verin bence. Benim de kasık ağrılarım hala devam ediyor freely marka test yaptığımda silik çıkardı fakat o gün kan verdiğimde maalesef negatifti. Birkaç gün ben de takip ediyorum.
Bta hcg kaç çıkmıştıSelamlar, awox iyi diyorlar ama freely hatalı sonuç verebiliyor. Adet günü tekrarlayın derim, yine çizgi çıkarsa o gün kan verin bence. Benim de kasık ağrılarım hala devam ediyor freely marka test yaptığımda silik çıkardı fakat o gün kan verdiğimde maalesef negatifti. Birkaç gün ben de takip ediyorum.
Kafam karıştı gerçektenSelamlar, awox iyi diyorlar ama freely hatalı sonuç verebiliyor. Adet günü tekrarlayın derim, yine çizgi çıkarsa o gün kan verin bence. Benim de kasık ağrılarım hala devam ediyor freely marka test yaptığımda silik çıkardı fakat o gün kan verdiğimde maalesef negatifti. Birkaç gün ben de takip ediyorum.
Ama sizin daha çok erkenmiş ben bunu ilişkiden 12 gün sonra yaptım<2 olarak çıktı benim. Ancak ben ilişkiden 10 gün sonra kasıklarda batmaların çok olması, baş ağrıları ve başka garip şeyler olduğunu hissettiğim için gitmiştim. Aynı gün yaptığım testler silikti. 10. gün erken olabileceğini düşünerek tekrarlıyorum şu an için. Pazartesiye kadar takip edicem salı zaten muayenem var. Awox marka güvenilir diyorlar onda da silik çıkmış sizin anladığım kadarıyla. İlişkinin üzerinden 13-14 gün geçtiyse kan testi yaptırabilirsiniz bence.
Günüm geçerse öyle kan testi yaptırayım diyorumAma sizin daha çok erkenmiş ben bunu ilişkiden 12 gün sonra yaptım
Ama sizin daha çok erkenmiş ben bunu ilişkiden 12 gün sonra yaptım
Adetiniz 14 gün gecikse hamilelik varsa iki çizgi net çıkıyor merak etmeyinEki Görüntüle 3557795 kızlar merhaba bana da yardımcı olur musunuz daha nişanlıyım tam birliktelik yaşamadık ama insan korkuyor. Adet gecikmesinin 14.günündeyim dün test yaptım ama az idrarla yani yine 4 5 damla geldi tabi de neyse negatif dimi ya korkuyorum 20.dk da böyleydi hala adet olmadım
çok sağolun ya bebe time diye test ama ne olursa olsun çıkardı dimiAdetiniz 14 gün gecikse hamilelik varsa iki çizgi net çıkıyor merak etmeyin
14 gün gecikmiş kesin çıkardı isterseniz başka test yapın daha net sonuç alırsınız bazen testler bozuk olabiliyorçok sağolun ya bebe time diye test ama ne olursa olsun çıkardı dimi
çok teşekkürler hamile oldugumu düşünmüyorum işte de böyle gecikince en son yazın gecikmişti 10 gün tarlusal yazmıştı doktor geçen ay da 4 5 gün gecikmişti14 gün gecikmiş kesin çıkardı isterseniz başka test yapın daha net sonuç alırsınız bazen testler bozuk olabiliyor
Belki onunla alakalıdırçok teşekkürler hamile oldugumu düşünmüyorum işte de böyle gecikince en son yazın gecikmişti 10 gün tarlusal yazmıştı doktor geçen ay da 4 5 gün gecikmişti
olabilir, fikriniz için teşekkür ederimBelki onunla alakalıdır
Evet evet çok erken oldu, o yüzden beklemeye aldım ben de kendimi. Salıya kadar ara ara bakıyorum. Sizinki söylediğim gibi olumlu görünüyor. Awox marka test güvenilir gözüküyor. Dilerseniz bugün için acilde kan verinAma sizin daha çok erkenmiş ben bunu ilişkiden 12 gün sonra yaptım
Yarın regl günüm eğer olmazsam öyle kan vermeyi düşünüyorumEvet evet çok erken oldu, o yüzden beklemeye aldım ben de kendimi. Salıya kadar ara ara bakıyorum. Sizinki söylediğim gibi olumlu görünüyor. Awox marka test güvenilir gözüküyor. Dilerseniz bugün için acilde kan verin
Ben tekrae test yaptım ikiside pozitif çıktı siz ne durumdasınızEvet evet çok erken oldu, o yüzden beklemeye aldım ben de kendimi. Salıya kadar ara ara bakıyorum. Sizinki söylediğim gibi olumlu görünüyor. Awox marka test güvenilir gözüküyor. Dilerseniz bugün için acilde kan verin
Çok çok sevindim. Bugün regl gününüzdü sanırım. Bence bir kan verin bugün :) Umarım kanda da çok güzel bir sonuç alırsınız. Ben her gün sabah test yapıyorum ancak negatif çıkıyor. Bugün kasıklarıma bıçak gibi bir regl ağrısı saplandı. Ancak regl günüm değil. Benim yumurtlamam regle 2-3 gün kala oldu bu ay. Sanırım iki kez yumurtladım. Bakalım neler olacak bekliyorum hala.Ben tekrae test yaptım ikiside pozitif çıktı siz ne durumdasınız
Evet en kısa zamanda kan vereceğim inşallah sizde güzel haberler alırsınız sonucu mutlaka yazınÇok çok sevindim. Bugün regl gününüzdü sanırım. Bence bir kan verin bugün :) Umarım kanda da çok güzel bir sonuç alırsınız. Ben her gün sabah test yapıyorum ancak negatif çıkıyor. Bugün kasıklarıma bıçak gibi bir regl ağrısı saplandı. Ancak regl günüm değil. Benim yumurtlamam regle 2-3 gün kala oldu bu ay. Sanırım iki kez yumurtladım. Bakalım neler olacak bekliyorum hala.