Hamilemiyim

Kdod

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2025
7
1
1
18
Ben adetimden 2 hafta önce test yaptım biri ikiindi birinin aynı gün akşam silik çizgi çıktı gayet görğnen ertesi gün sabhtan tekrar yaptığımdan çıkmadı beklemeye karar verdim bu sürede yerleşme kanaması kokuda hassasiyet mide bulantısı iştahsızlık yaşadım adetimin 4 günü adet olmadım ama 3 test yaptım üçüde negatif ne yapmalıyım

2 tane test yapmıştım ikiside pozitifken tüm belirtiler varken neden negatif çıktı belirtilerde azalıyormuş gibi geliyor ama yerleşme kanamadı neden oldu uzun bi süre az az

2 tane test yapmıştım ikiside pozitifken tüm belirtiler varken neden negatif çıktı belirtilerde azalıyormuş gibi geliyor ama yerleşme kanamadı neden oldu uzun bi süre az az
Canım hepsi psikolojik olabilir adetten 2 hafta önce zaten çıkmaz sonuç en fazla 10gün oda erken testte adetten bir hafta önce yapılan testte bile genelde çıkmayabilir sen çok erken test yapmışsın

adetten 2 hafta once test yapmak nerden akliniza geldi ve pozitif cikti diyosunuz buyuk ihtimala test hatali cunku 2 hafta onceden cikmaz kanda bile cikmaz yani bekleyin bi kac gun daha kan verin

2 hafta değil 8 gün önce yapmışım testi hissediyordum yumurtlama yerleşme ağrılarını daha öncede kimyasal gebelik yaşadığımdan anladım ama sevinmiştim yerleşti diye

Aklımda soru işareti kaldı psikolojik değil gerçekten yoğun bi şekilde gebeliği hissttikten sonra neden pozitif göremediğimi anlayamıyotum test bozuk yada geç döllenme olabilirmi

Yaptığınız testler hatalıydı büyük ihtimalle . Ben de bu ay erken gebelik testi ve kaset test yaptım ikisi de pozitif çıktı ama kan verdim negatif muayene de oldum hamile değilim . Testler yalancı pozitif çıkartabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…