- 24 Şubat 2025
- 8
- 0
- 1
- 22
- Konu Sahibi azranurrrrrrss
-
Son yaptığınız oldukça net diğerlerinde de gözüküyor silik de olsaFarklı zamanlarda yaptığım testlerin sonuçları adetim düzensizdir 4 gündür gecikiyorum ilk görsel son yaptığım test gebe olabilir miyim 2 gün önce negatif çıktı bu arada bugün çift çizgi 4 5 gün öncekiler de hep silikti yanlış yapıyor olabilir miyim testleri ?
Ama onlarda zaman geçtikten sonra silik oldu çizgi ilk yaptığımda tek çizgiydiSon yaptiginiz teste fazla idrar damlatmis olabilirsiniz ama zaten digerleride bence pozitif, hayirli ugurlu olsun.
Humm o zaman siz tekrar test yapsaniz iyi olur.Ama onlarda zaman geçtikten sonra silik oldu çizgi ilk yaptığımda tek çizgiydi
Hangi test güvenli kesin sonuç verir sizce bir de kimyasal gebelik olabilir miHumm o zaman siz tekrar test yapsaniz iyi olur.
Son korunmasiz iliskinin uzerinden 14 gun gectikten sonra idrar testlerinde (eger varsa) pozitifi gorursunuz.
Predictor.Hangi test güvenli kesin sonuç verir sizce bir de kimyasal gebelik olabilir mi
Son yaptığınız oldukça net diğerlerinde de gözüküyor silik de olsaVar gibi duruyor.hemen bir kan testi yaptırın bence gönlünüzce olsun inşallahhh
Predictor.
Kimyasal olup olmadigini da aile hekimliginize 2 gun arayla gidip kan vererek takip edebilirsiniz.
Bu Test bozuk canım maalesef
Ben yaparken bozdum galiba fazla idrar aldıBu Test bozuk canım maalesef
Olsun alabiliyorsanız bir marka daha alın ya da direk kan verin içiniz rahat eder.Regl gecikmeniz var mı?Ben yaparken bozdum galiba fazla idrar aldı
Evet 4 gündür gecikiyorum ama son 3 adetim gecikti sancım da var birazOlsun alabiliyorsanız bir marka daha alın ya da direk kan verin içiniz rahat eder.Regl gecikmeniz var mı?
O zaman regl olacaksınız ya da gebelikten olabilir ikisi deEvet 4 gündür gecikiyorum ama son 3 adetim gecikti sancım da var biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?