• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

yosun4646

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2024
143
40
13
26
Merhaba arkadaşlar 2 3 yumurtlama günüm 4 çatlama idi değerlendirdim quick marka test yaptım 2 dk içinde çizgiler çıktı bozuk mı diye ikinciyi yaptım onda da hafif çİgisi çıktı hemilemiyim sizce ikiside yanlış olma ihtimali varmıdır

Eklentiler

• IMG_3131.jpeg
    IMG_3131.jpeg
    178 KB · Görüntüleme: 42
  • image.jpg
    image.jpg
    141,8 KB · Görüntüleme: 39
Merhaba arkadaşlar 2 3 yumurtlama günüm 4 çatlama idi değerlendirdim quick marka test yaptım 2 dk içinde çizgiler çıktı bozuk mı diye ikinciyi yaptım onda da hafif çİgisi çıktı hemilemiyim sizce ikiside yanlış olma ihtimali varmıdır
Canım sen lh testi yapmışsın gebelik testi yapmamışsın ki?

Gebelik testinde hcg yazması gerekiyor gebelik hormonu hcg çünkü, bu yumurtlama testi

Yani yaptığın test yumurtlama gününü bulmak için yapılan test. Gebelik testi değil 😞
Ayy hayal kırıklığı eşime dedim test al onu vermişler bende gelir gelmez erken gebelikte yaptım onu da yaptım ayy nasıl heveslendim siz deyince fark ettim ama erken gebelikte de var hayalet çizgi varmı acaba bilemedim yaa

Ayy hayal kırıklığı eşime dedim test al onu vermişler bende gelir gelmez erken gebelikte yaptım onu da yaptım ayy nasıl heveslendim siz deyince fark ettim ama erken gebelikte de var hayalet çizgi varmı acaba bilemedim yaa
Gebelik testin de lütfen days doctor ve artimed almayın çok yalancı pozitif gösteriyor. İnşallah vardır canım 🌸

Back