Hamilemiyim

brktlll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2025
35
7
1
26
Merhaba yumurtlamamdan 14 gün gecti ve adetime 7 gün varken 2 tame test yaptım ama bu şekilde çıktı ertesi gün kaset test yaptım cıkmadı sizce hamilemiyim

Eklentiler

• IMG_6172.jpeg
    146,4 KB · Görüntüleme: 51
Merhaba yumurtlamamdan 14 gün gecti ve adetime 7 gün varken 2 tame test yaptım ama bu şekilde çıktı ertesi gün kaset test yaptım cıkmadı sizce hamilemiyim
Kasette de çıkmış canım ama fazla idrar damlattığın için renk dağılmış. Bence var kan ver ya da testin varsa 3 damla idrarla tekrarla inşallah hamilesindir

Canım hesaplamalarında yanlışlık var sanırım yumurtlamanın üzerinden 14 gün geçtiyse adetime 7 gün olmaz çünkü 12 ile 16 gün arası adet oluyorsun

Canım hesaplamalarında yanlışlık var sanırım yumurtlamanın üzerinden 14 gün geçtiyse adetime 7 gün olmaz çünkü 12 ile 16 gün arası adet oluyorsun
Ovülasyon testi ile takip ettim yumurtalamamı 28 ocaktı 13 gün olmuş beklenen adetimde 16 şubat gösteriyo

Canım herkesin döngüsü aynı değil ki. Ben adet bitimi yumurtladım mesela bugün 13. Günüm. Yumurtlamadan sonra 8 günüm var:)

Tekrardan yaptım şimdi yine bu şekilfe cıktı kafam cok karıştı

Eklentiler

• image.jpg
    165,3 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…