Merhaba üç yıllık evliyim çocuk istiyoruz en sonki ilişkiden 22 gün geçti, bugün test yaptım
İlişkiden 4 gün sonra regl oldum tarihimde
Böyle adete yakın, ilişki yaşayıp hamile olan arkadaşımda vardi adet olunca umudumu düşürmedim bazı belirtileri birkaç gündür hissedince gebelik testi yaptım iki saattir bakıyorum gözlerim beni mi yanıltıyor sizde. Bakar mısınız
Merhaba üç yıllık evliyim çocuk istiyoruz en sonki ilişkiden 22 gün geçti, bugün test yaptım
Böyle adete yakın, ilişki yaşayıp hamile olan arkadaşımda vardi adet olunca umudumu düşürmedim bazı belirtileri birkaç gündür hissedince gebelik testi yaptım iki saattir bakıyorum gözlerim beni mi yanıltıyor sizde. Bakar mısınız
22 gün geçtiyse en son ilişkiden kıpkırmızı çıkardı testiniz ve sanırım üzerine adet olmuşsunuz . Bence negatif gibi ama emin olmak için kan verebilirsiniz
Ne kadar süredir gebelik oluşmadı? Doktora gittiniz ve hormon testlerinizi verdiniz mi? Eşiniz spermiyogram verdi mi? Mesela size hsg çekildi mi? Maalesef aşama aşama eylem gerektiren bir süreç.