Hamilemiyim

melekasa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2025
3
0
1
Merhaba üç yıllık evliyim çocuk istiyoruz en sonki ilişkiden 22 gün geçti, bugün test yaptım
İlişkiden 4 gün sonra regl oldum tarihimde
Böyle adete yakın, ilişki yaşayıp hamile olan arkadaşımda vardi adet olunca umudumu düşürmedim bazı belirtileri birkaç gündür hissedince gebelik testi yaptım iki saattir bakıyorum gözlerim beni mi yanıltıyor sizde. Bakar mısınız

Eklentiler

• 20250110_144941.jpg
    89,9 KB · Görüntüleme: 36
  • 20250110_144552.jpg
    88,3 KB · Görüntüleme: 35
  • 20250110_144535.jpg
    85,5 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:

22 gün geçtiyse en son ilişkiden kıpkırmızı çıkardı testiniz ve sanırım üzerine adet olmuşsunuz . Bence negatif gibi ama emin olmak için kan verebilirsiniz

Merhaba canım görsellerin hepsine baktım ama hayalet çizgi , gölge bile göremedim seni üzmek istemem ama bi kaç gün sonra yine de tekrarla testi

Merhaba canım görsellerin hepsine baktım ama hayalet çizgi , gölge bile göremedim seni üzmek istemem ama bi kaç gün sonra yine de tekrarla testi
Üç farklı test denedim bugün sanrım yok 22 gün geçti birkaç gündür midem bulanıyor koku hassasiyeti, olunca denemek istedim ama

bir başkası atsa kör herhalde derdim ama ben hayali çizgiler görüyorum zor süreçler.. teşekkür ederim sizede
Ne kadar süredir gebelik oluşmadı? Doktora gittiniz ve hormon testlerinizi verdiniz mi? Eşiniz spermiyogram verdi mi? Mesela size hsg çekildi mi? Maalesef aşama aşama eylem gerektiren bir süreç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…