Testlerin markası ne?Kızlar iki gün önce test yaptım silik cizgi çıktı bugün sabah ilk idarla yaptım hemen çıkan yine silik cizgi ama diğeri göre çok çok belli ama regl günüme daha çok var bu durumda testlerde gebelik varsa cikarmi
Gebelik var gibi test yanilmiyorsa ki pozitif testler biraz zor yanılır. Büyük ihtimalle erken gebelik testi.Kızlar iki gün önce test yaptım silik cizgi çıktı bugün sabah ilk idarla yaptım hemen çıkan yine silik cizgi ama diğeri göre çok çok belli ama regl günüme daha çok var bu durumda testlerde gebelik varsa cikarmi
Evet erken gebelik testi korunmasız ilişkiden 10 gün sonra yaptım testi daha Eylül 9da olmam gerekiyorGebelik var gibi test yanilmiyorsa ki pozitif testler biraz zor yanılır. Büyük ihtimalle erken gebelik testi.
Kaç gün var adet günününe?
Oyle yapacam 2 gün önce kan verdim çıkmadı şaşırtıcı bi durumTestlerin markası ne?
Ve evet varsa kanda çıkar git hemen bi kan ver
kan ver sonucu yaz bakalım merak ettim ben de. iki gün önce kaçtı değerinOyle yapacam 2 gün önce kan verdim çıkmadı şaşırtıcı bi durum
İki once<1.20 idikan ver sonucu yaz bakalım merak ettim ben de. iki gün önce kaçtı değerin
İnşallah yaaa vercem bakalimErken yumurtlama olabilir. Var görünüyor
İki hafta var adet gününüzeEvet erken gebelik testi korunmasız ilişkiden 10 gün sonra yaptım testi daha Eylül 9da olmam gerekiyor
Oyle olamaz geçen aydan gebe kalsam ayın 15 dede kan verdim hsg filmi için negatiftiİki hafta var adet gününüzebu yeni bir gebelik olamaz bence siz geçen aydan gebe olabilir misiniz ? Bazıları üstüne görme dienilen adet kanaması gibi birşey yaşıyor belki sizde öyle oldunuz.
Bence hemen kan testi yaptırın. Bu kadar erken böyle belirgin bir çizgi, ben olsam durmazdim
Biri beni aydınlatsın böyle bisey olubilirmi ilk defa başıma böyle bir şey geliyor bende bir şey anlamadimOyle olamaz geçen aydan gebe kalsam ayın 15 dede kan verdim hsg filmi için negatifti
Belli olmaz o ay geç döllenmiş olabilirsin. Bazen duyuyoruz insanlardan kan testi negatif çıktı ama aslında hamileymişim diye. Senin idrar testi yanıltıyor desem. O biraz az bir ihtimal pozitif olduğu için. Yani senin dediğin adet tarihine göre şuan sen anca yumurtlama döneminde olmalısın nasıl olurda gebelik testi pozitif olur. Erken yumurtlama olmuş olabilir. Adetten sonra ilk ilişkin ne zamandı hangi tarih?Oyle olamaz geçen aydan gebe kalsam ayın 15 dede kan verdim hsg filmi için negatifti
Adetim bitti hemen ilişki olduBelli olmaz o ay geç döllenmiş olabilirsin. Bazen duyuyoruz insanlardan kan testi negatif çıktı ama aslında hamileymişim diye. Senin idrar testi yanıltıyor desem. O biraz az bir ihtimal pozitif olduğu için. Yani senin dediğin adet tarihine göre şuan sen anca yumurtlama döneminde olmalısın nasıl olurda gebelik testi pozitif olur. Erken yumurtlama olmuş olabilir. Adetten sonra ilk ilişkin ne zamandı hangi tarih?
Yani söze göre test pozitifmiAdetim bitti hemen ilişki oldu
Yok onda oldumBu arada az önce başka bir başlığını okudum temmuz ayında açtığın başlık. Ordada testin silik çıkmış ve anladığım kadarıyla adet olmamışsın ?
Test yanilmiyorsa bence öyle.Yani söze göre test pozitifmi
İşte belki ozaman o gün tutmuş olabilir erken döllenme. Hadi hayırlısı bence hemen kan ver bugün kesin cevabı alırsın.Adetim bitti hemen ilişki oldu
Aksam gitcem eşim gelsindeTest yanilmiyorsa bence öyle.
İşte belki ozaman o gün tutmuş olabilir erken döllenme. Hadi hayırlısı bence hemen kan ver bugün kesin cevabı alırsın.
Vallahi bende merak ettim şimdiAksam gitcem eşim gelsinde