- 12 Mayıs 2024
- 6
- 1
- 1
- 24
- Konu Sahibi jhffhjiitt
-
Haklısınız gerçekten çok saçma bu konuda bişey diyemiycem.Tesekkur ederim cevap için bende çok ihtimal vermiyorum ama göğüslerim de birkaç gündür şişkinlik ağrı olunca korktumŞu erkekler de boxer arkasından sürtünmeden ne anlıyor hiç anlamadım, fortçular gibi.
Hamile
Anlık gelişen bişey ayrıca beni yargılaman için yazmadım cidden korktuğum bişey cevabın varsa yaz ama yoksa saçma sapan dalga geçmeKorkuyorsan sürtünmedibe kadar sürtünme oldu demek ne demek
Aklıma birşey geldi ama sustum.Kız olursa adını ne koyacaksınız
Allah seni kahkaha attım evin içindeeeeHayirli olsun. Dibe kadarsa kesin var
Ay ne geldi kız nolur söyle aklımdaki mi yoksaAklıma birşey geldi ama sustum.
Aklın yolu birdir diyip konuyu terk ediyorumAy ne geldi kız nolur söyle aklımdaki mi yoksa
Ben yanlış anlatmış olabilirim vajen girişi desem daha doğru olur herhalde vajen girişine temas olduSey bende sadece dibe kadar surtunmeyi merak ettim acikcasi surtunme dediginizde girmiyo ama dibe kadar surtunme diyince girdigini dusunduruyor o zaman da surtunme olmuyor
Teşekkür ederim en azından normal bi cevap geldi.Bide ayriyeten zevk suyundan normal bi cinsel birleşmede hamile kalan varmıdırDeğilsin
Ben normal cevap vermedim mi kız aşk olsunTeşekkür ederim en azından normal bi cevap geldi.Bide ayriyeten zevk suyundan normal bi cinsel birleşmede hamile kalan varmıdır
İlk sensin işte senden sonrada oBen normal cevap vermedim mi kız aşk olsun
Nereden bileyim ben o kadarını ermiş miyimTeşekkür ederim en azından normal bi cevap geldi.Bide ayriyeten zevk suyundan normal bi cinsel birleşmede hamile kalan varmıdır
Ben 2 . Gebeliğim de korunmama rağmen kazara hamile kaldım zevk suyundan . Olabiliyor yani ornegi benim:))Teşekkür ederim en azından normal bi cevap geldi.Bide ayriyeten zevk suyundan normal bi cinsel birleşmede hamile kalan varmıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?