Canım bir saat sonra olan kuruma çizgisi oluyo bence bir hafta bekle ve öyle deneMerhabalar hanımlar uzun zmandir bi cok bilgiye edindigim bi siteydi ve simdi ben de bi soru sormak istiyorum sizlere benimdı regl 3 gun geçti beklenen tarihe iki gun kala kaset test yaptim negatif cikti ama bi saat sonra silik cizgi vardı baktığımda dün iki gün gecikince yeniden test yaptım ama oda aynı sekilde once negatif sonra bir saat sonrasinda silik çizgi gordum ve gebelige dair tüm belirtilerim var yani bilmiyorum bekliycem diyorum ama sabırsızım da böyle yaşayanlarınız oldumu.?
EvetMerhabalar bende aranıza yeni katıldım bugün gebelik testi yaptım ve pozitif kan tahlili vermeye gittim beta HCG 1340 çıktı hamile miyim
Regl üç gün geçtiyse kan tahlili yaptır canım. Hamile olabilirsin. Betan yeni yeni yükseliyordur idrar testinde çıkmamış olabilirMerhabalar hanımlar uzun zmandir bi cok bilgiye edindigim bi siteydi ve simdi ben de bi soru sormak istiyorum sizlere benimdı regl 3 gun geçti beklenen tarihe iki gun kala kaset test yaptim negatif cikti ama bi saat sonra silik cizgi vardı baktığımda dün iki gün gecikince yeniden test yaptım ama oda aynı sekilde once negatif sonra bir saat sonrasinda silik çizgi gordum ve gebelige dair tüm belirtilerim var yani bilmiyorum bekliycem diyorum ama sabırsızım da böyle yaşayanlarınız oldumu.?
Gerçekten mi Dr yarın gidicem heyecandan uyuyamıyorum 7 aydır evdeliyim ve hiç korunmadım hep ümitle bekledim inşallah gerçekten vardır hamilesin lafını duymak istiyorumEvetSeni ekim 2024 annrleri grubunada bekleriz hayırlı olsun
İnsallah güzel haberler alırsın ama şu an hamilesin evetGerçekten mi Dr yarın gidicem heyecandan uyuyamıyorum 7 aydır evdeliyim ve hiç korunmadım hep ümitle bekledim inşallah gerçekten vardır hamilesin lafını duymak istiyorum
Kaç haftalık oluyor peki bilginiz var mı acabaİnsallah güzel haberler alırsın ama şu an hamilesin evetBeta artışını takip eder muhtemelen doktor. Çok basındasın daha
En son hangi tarihte regl olmuştunuz?Kaç haftalık oluyor peki bilginiz var mı acaba
31 Aralık da olup 6 ocakta yıkanmıştımEn son hangi tarihte regl olmuştunuz?
Sat tarihine göre 5+4 görünüyor31 Aralık da olup 6 ocakta yıkanmıştım
Kız ben gebeliğimi 17 değerle öğrenmiştim 1340dan bahsedıyosun kesinlikle bebişin vaaarMerhabalar bende aranıza yeni katıldım bugün gebelik testi yaptım ve pozitif kan tahlili vermeye gittim beta HCG 1340 çıktı hamile miyim
Normal bu canım benim ilk kızimda da aynı durum olmuştu sorun etme sen simdi bunu sitres edip kendini de bebeginide üzme rabbim hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...Merak ediyorum cevap verecek kimse yok mu
Biraz da olsa içim rahatladı teşekkür ederim amin inşallahNormal bu canım benim ilk kızimda da aynı durum olmuştu sorun etme sen simdi bunu sitres edip kendini de bebeginide üzme rabbim hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?