Hamilemiyim...?

giz3m

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2024
4
1
1
31
Merhabalar hanımlar uzun zmandir bi cok bilgiye edindigim bi siteydi ve simdi ben de bi soru sormak istiyorum sizlere benimdı regl 3 gun geçti beklenen tarihe iki gun kala kaset test yaptim negatif cikti ama bi saat sonra silik cizgi vardı baktığımda dün iki gün gecikince yeniden test yaptım ama oda aynı sekilde once negatif sonra bir saat sonrasinda silik çizgi gordum ve gebelige dair tüm belirtilerim var yani bilmiyorum bekliycem diyorum ama sabırsızım da böyle yaşayanlarınız oldumu.?

Canım bir saat sonra olan kuruma çizgisi oluyo bence bir hafta bekle ve öyle dene

Regl üç gün geçtiyse kan tahlili yaptır canım. Hamile olabilirsin. Betan yeni yeni yükseliyordur idrar testinde çıkmamış olabilir

Gerçekten mi Dr yarın gidicem heyecandan uyuyamıyorum 7 aydır evdeliyim ve hiç korunmadım hep ümitle bekledim inşallah gerçekten vardır hamilesin lafını duymak istiyorum
İnsallah güzel haberler alırsın ama şu an hamilesin evet Beta artışını takip eder muhtemelen doktor. Çok basındasın daha

Evet bugün gittim hastaneye çok şükür bebiş var 6 haftalıkmış 1 hafta sonra tekrar kontrole gel dedi kese var dedi ama bebeği şuan göremiyoruz onun için 7.haftada gelin yani 1 hafta sonra dedi normal midir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…