• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMILEMIYIM

1elisa1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2023
6
2
1
32
Kardeşlerim merhaba ben adet oldum 14 martta 16sinda bittim ve geçen pazartesi içime bir his geldi hamilelik testi yaptım iki çizgi çıktı test belki yanlıştır die bide sabah yaptim oda aynı çıktı kan testi verdim kanda 5.57 çıktı doktor varda demedi yokta ve yaklaşık 1 haftadır belimde ağrı var ve ayrıca ben o bir haftadır hergun test yaptım testler hep pozitif çıktı yarın tekrar kan vericem hamilelik yoksa bu test nasıl pozitif cikio biri bana aciklarmi strese girdim iycee

Eklentiler

• IMG-20230328-WA0001.jpeg
    IMG-20230328-WA0001.jpeg
    36,9 KB · Görüntüleme: 41
Bende de olmuştu kimyasal gebelikmiş sona erdi beta düşük çıkmıştı 38.30 düşük dediler beta tekrar gel bakalım demişlerdi sonra 28.30 a düştü sonra kanamam oldu maalesef kimyasal gebelik dediler

Bende de olmuştu kimyasal gebelikmiş sona erdi beta düşük çıkmıştı 38.30 düşük dediler beta tekrar gel bakalım demişlerdi sonra 28.30 a düştü sonra kanamam oldu maalesef kimyasal gebelik dediler
çok geçmiş olsun , üzüldüm. Ben de normal adet tarihimden 1 hafta önce koyu renk kanama oldu ama regl değil gibiydi hiç ağrım falan olmadı 3 gün sonra bitti şaşırdım normalde mide bulantısı ve kasık ağrısı yapar bende çünkü. Şüphelendim erken gebelik testi yaptım 2 tane güvendiğim markadan 2 side çift çizgi oldu sevindim doktoruma gittim beta hcg ye bakıldı ama 37,80 :( doktorum çok düşük kimyalak gebelik olabilir dedi Çarşamba günü gidip tekrar kan vericem umarım yükselir. Kanama durmuştu normalde ama bugün bir miktar daha kanama oldu korkuyorum :(

çok geçmiş olsun , üzüldüm. Ben de normal adet tarihimden 1 hafta önce koyu renk kanama oldu ama regl değil gibiydi hiç ağrım falan olmadı 3 gün sonra bitti şaşırdım normalde mide bulantısı ve kasık ağrısı yapar bende çünkü. Şüphelendim erken gebelik testi yaptım 2 tane güvendiğim markadan 2 side çift çizgi oldu sevindim doktoruma gittim beta hcg ye bakıldı ama 37,80 :KK43: doktorum çok düşük kimyalak gebelik olabilir dedi Çarşamba günü gidip tekrar kan vericem umarım yükselir. Kanama durmuştu normalde ama bugün bir miktar daha kanama oldu korkuyorum :KK43:
Insallah yerleşme kanıdır banada kimyasal gebelik dedi ama benim daha kalamam olmadı bekliyorum suan

Insallah yerleşme kanıdır banada kimyasal gebelik dedi ama benim daha kalamam olmadı bekliyorum suan
Üzüldüm :( umarım kısa zamanda nasip olur yeniden. Ben bundan önce 2 tane düşük yaptım 10 haftalık 2 defa kalp atışını duymuştuk kanamam oldu evde düşük yaptım diğeri 6 haftalıktı kalp atışını duymaya gittiğimde düştüğünü öğrendik onu da evde düşük yapmışım farkında değilim, yine kanamam vardı. Bende açlık şekeri yükseliyor gebelikte bunu da risk görüyor doktorlar, Rahim duvarın kalınlaşmış dedi bugün kontrolde ama umarım tutunmayı başarabilir ve değerlerim yükselir size de güze haber verebilirim

Üzüldüm :KK43: umarım kısa zamanda nasip olur yeniden. Ben bundan önce 2 tane düşük yaptım 10 haftalık 2 defa kalp atışını duymuştuk kanamam oldu evde düşük yaptım diğeri 6 haftalıktı kalp atışını duymaya gittiğimde düştüğünü öğrendik onu da evde düşük yapmışım farkında değilim, yine kanamam vardı. Bende açlık şekeri yükseliyor gebelikte bunu da risk görüyor doktorlar, Rahim duvarın kalınlaşmış dedi bugün kontrolde ama umarım tutunmayı başarabilir ve değerlerim yükselir size de güze haber verebilirim
Insallahhh ikimizde güzel haberler alirizz

Back