Hamilemiyim ?

heja73

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
6
Kızlar merhaba benim yumurtlama günümden beri devam eden bir akıntım var.normalde o kadar sürmez. Adetime 3 gün var 6 gün kala erken gebelik testi yaptık negatif. Normalde adet olacağım gün ağrım oluşmaya başlardı ama dünden beri gelin sırt bel ağrısı karın ağrısı gaz karnımda şişkinlik. Gebelik testi yaptırmak istemiyorum. Sizce gebelik varmdır bu durumu yaşayıp hamile Kalan var mı ?

Bende de olurdu böyle belirtiler ama hiç hamile kalmadım, test yapmadan anlayamazsınız maalesef.

Hakkınızda hayırlısı olsun ama test yaptıfmanız gerek kaset test değil de kan testi yaptırın hatta

Hakkınızda hayırlısı olsun ama test yaptıfmanız gerek kaset test değil de kan testi yaptırın hatta
Adetime bir gün var kaset test yaptım negatif adetim birgün bile geçerse kan testi yaptırayım en iyisi inşallah vardır dua edin :)

Adetime bir gün var kaset test yaptım negatif adetim birgün bile geçerse kan testi yaptırayım en iyisi inşallah vardır dua edin :)
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tüm kalbimle hayırlı, sağlıklı bi evladınız olması içşn dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…